1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Samed Yönetimi Başkan Demirtaş'ı Ziyaret Etti
Samed Yönetimi Başkan Demirtaşı Ziyaret Etti

Samed Yönetimi Başkan Demirtaş'ı Ziyaret Etti

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) Yönetim Kurulu üyeleri, merkeze bağlı İlkadım İlçe Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) Yönetim Kurulu üyeleri, merkeze bağlı İlkadım İlçe Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Kısa bir tanışma sürecinden sonra SAMED Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “İlkadım ilçemiz için yapmış olduğu güzel hizmetlerden, kendilerini kabullerinden ötürü ve gösterilen sıcaklık ve samimiyet adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Samsun Memurlar Derneği’nin kuruluş amacı, hedefleri ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Bayrak, Başkan Necattin Demirtaş’ı derneklerine davet etti. İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş ise dernek hakkında bilgiler aldıktan sonra belediye olarak sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman işbirliğini arzuladıklarını belirtti. Bunun iyi örneklerinden birinin de SAMED olabileceğini kaydeden Demirtaş, üretilecek güzel etkinliklere de destek sağlayabileceklerini belirtti. SAMED yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Necattin Demirtaş, hedeflerine ulaşmaları konusunda iyi niyet temennisinde bulundu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.