1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar
Şampiyonlar Liginde toplu sonuçlar

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar

İşte Devler Ligi'nde gecenin toplu sonuçları ve oluşan puan durumu...

A+A-
İşte Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G, H, gruplarınıda oynanan ikinci maçlarda alınan toplu sonuçlar ve oluşan puan durumu... 
 
Bayern, Moskova'da Müller'le güldü!
Şampiyonlar Ligi E Grubu ikinci hafta maçında Bayern Münih ile CSKA Moskova karşı karşıya geldi.  
 
Khimki Arena'da oynanan karşılaşmadan galip ayrılan taraf 1-0'lık skorla konuk Bayern Münih oldu. Bavyera ekibinin tek sayısını 22. dakikada penaltıdan Müller kaydetti.
 
Aldığı bu galibiyetle puanını 6'ya yükselten Bayern Münih, gruptaki 3. maçında 21 Ekim akşamı deplasmanda Roma ile karşılaşacak. CSKA Moskova ise aynı gün Manchester City'yi Rusya'da ağırlayacak.
 
Seyircisiz oynanan karşılaşmaya Neuer - Alonso, Dante, Benatia, Lewandowski, Robben, Bernat, Götze, Lahm, Müller, Alaba ilk 11'iyle çıkan Guardiola, kontrollü oyununu maç boyunca sürdürdü. 22. dakikada Götze'nin yerde kalması sonucu kazanılan penaltıyı Müller gole çevirdi ve takımını öne geçirdi.
 
Geride kalan dakikalarda ortada geçen mücadelede CSKA Moskova'nın skoru eşitlemek için yaptığı cılız girişimler Bayern savunmasında kalınca karşılaşma 1-0 Bavyera temsilcisinin üstünlüğüyle sona erdi.
 
Totti tarihe geçti, İngilizler durdu!..
 
Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. haftasında Manchester City ile Roma kozlarını paylaştı.  
 
Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta mücadelesinde Manchester City, evinde Roma ile karşı karşıya geldi. Etihad Stadı'nda oynanan mücadele karşılıklı goller sonucunda 1-1 sona erdi.
 
İngiliz ekibi, maçın henüz 5. dakikasında Sergio Agüero'nun penaltıdan attığı gol ile öne geçti. Francesco Totti, 23. dakikada maça dengeyi getirdi. İtalyan efsane ayrıca, attığı bu gol ile Devler Ligi'nde gol atan en yaşlı oyuncu (38 yıl 3 gün) oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-1 sonuçlandı.
 
Bu skorun ardından Manchester City gruptaki ilk puanını aldı ve 3. sırada kaldı. Roma ise 4 puana yükseldi ve 2. basamağa yerleşti. Devler Ligi E Grubu 3. hafta mücadelesinde Manchester City deplasmanda CSKA Moskova ile karşılaşacakken, Roma ise evinde Bayern Münih'i konuk edecek.
Chelsea'den Portekiz'de tek gol!
 
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. hafta maçında Chelsea deplasmanda Sporting Lizbon'u 1-0 yendi.
 
Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci hafta maçında Sporting Lisbon evinde Chelsea’yi ağırladı. Grubun açık favorisi olan Chelsea, Sporting Lisbon karşısında 34. dakikada Nemanja Matic’in golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu golle Chelsea’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında gol olmadı ve Chelsea, Portekiz deplasmanından 3 puanla döndü. Bu sonuçların ardından Chelsea 4 puanla liderlik koltuğuna otururken, Sporting Lisbon 1 puanda kaldı.
 
Sporting Lisbon: 0 - Chelsea: 1
34’ [1-0] Nemanja Matic
Sporting Lisbon: Rui Patrício, Maurício, Sarr ,Silva, Cedric, William Carvalho, Joao Mario, Adrien Silva, Slimani, Carrillo, Nani
Chelsea: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Filipe Luis, Matic, Fabregas, Schurrle, Oscar, Hazard, Diego Costa.
 
Çakır yönetti Porto mucize yarattı
 
Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Ukrayna ekibi, 2-0 öne geçtiği Porto ile 2-2 berabere kaldı. Shakhtar kalecisi Pyatov ilk yarıda penaltı kurtardı.
 
Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Shakhtar Donetsk, Porto ile 2-2 berabere kaldı.
FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, 35. dakikada Kucher'in Brahimi'yi ceza sahasında düşürmesiyle Porto lehine penaltı verdi. Ancak Brahimi'nin penaltı vuruşunda kaleci Pyatov nefis bir kurtarışla gole izin vermedi.
 
İlk yarıda penaltıya neden olan Kucher'in 52'deki asistinde Alex Teixeira, Mircea Lucescu'nun ekibini 1-0 üstünlüğe taşıdı. 85'te Bernard'ın pasını arka direkte bekleyen Luiz Adriano ikinci Shakhtar golü olarak ağlara gönderdi. 88'de Martinez penaltıdan farkı bire indirirken, +94'te Tello'nun asistinde kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.
Bu sonuçla Shakhtar Donetsk, 2 puanla grubun üçüncü sırasında yer aldı. Porto ise 4 puanla grup lideri oldu.
 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

E Grubu:
CSKA Moskova-Bayern Münih: 0-1
Manchester City-Roma: 1-1

F Grubu:
APOEL-Ajax: 1-1
Paris Saint Germain-Barcelona: 3-2

G Grubu:
Sporting Lizbon-Chelsea: 0-1
Schalke 04-Maribor: 1-1

H Grubu:
Shakhtar Donetsk-Porto: 2-2
BATE Borisov-Athletic Bilbao: 2-1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.