1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Şampiyonluk Kupası Afşin Dsi'nin
Şampiyonluk Kupası Afşin Dsinin

Şampiyonluk Kupası Afşin Dsi'nin

Kahramanmaraş Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından her yıl düzenlenen "Şubelerarası Futbol Müsabakası" bu yılda kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

A+A-

Kahramanmaraş Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından her yıl düzenlenen "Şubelerarası Futbol Müsabakası" bu yılda kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

Futbol müsabakalarının final maçı önceki gün Afşin DSİ ile Kamulaştırma Futbol Takımı arasında oynandı. Kahramanmaraş başta olmak üzere çevre illerden takımlarında katıldığı futbol müsabakasında sergilediği performansla dikkatleri çeken Afşin DSİ Futbol Takımı rakibi Kamulaştırma Futbol Takımını 3-1 yenerek bu yıl ki kupanın sahibi oldu.

Final maçı sonrasında bir konuşma yapan DSİ Kahramanmaraş Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, "Kurumlarımız arasında sevgiyi, barışı, kaynaşma ve dayanışmayı ön plana çıkarmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Futbol Müsabakalarımız bu yılda 6 Takımın kıyasıya mücadelesiyle yapılmıştır.Takımlarımız arasında Afşin DSİ ile Kamulaştırma Futbol Takımı göstermiş oldukları üstün performans ile göz doldurmuş ve Finale kalmıştı.Yapılan Finaller de de Afşin Devlet Su İşleri Futbol Takımı Kupa almaya hak kazandı.Afşin DSİ Yönetimini ve Futbolcularını kutluyorum"dedi.
Final sonrası Şampiyon olduğu sahada Kupasını Kahramanmaraş Devlet Su İşleri Müdürü Mevlüt Aydın'ın elinden alan DSİ 204 Şube Müdürü Hikmet Böke, "Geçen yıl çok arzu etmemize rağmen alamadığımız Şampiyonluk kupasını bu yıl almayı başardık.Hedefe kilitlenerek Tek Yol Şampiyonluk demiştik.Bunuda başardık.Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.
CİHAN

Şampiyonluk kupası Afşin DSİ'nin

Şampiyonluk kupası Afşin DSİ'nin

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.