1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Samsun'da Miting Sonrası Seçim Çalışması Resmen Başladı
Samsunda Miting Sonrası Seçim Çalışması Resmen Başladı

Samsun'da Miting Sonrası Seçim Çalışması Resmen Başladı

Samsun’da yapılan '4.Milli İradeye Saygı Mitingi'nin ardından basın toplatısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gördü ilgi ve alaka nedeniyle büyük bir moralle Erzurum mitingine gittiğini söyledi.

A+A-

Samsun’da yapılan '4.Milli İradeye Saygı Mitingi'nin ardından basın toplatısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gördü ilgi ve alaka nedeniyle büyük bir moralle Erzurum mitingine gittiğini söyledi.

    Parti binasından düzenlenen basın toplantısında mitingi değerlendiren İl Başkanı Köktaş, bugüne kadar kentte parti olarak 5 miting gördüğünü en kusursuz ve yoğun katılımlı olanın 'Milli İradeye Saygı Mitingi' olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan’ın havaalanında karşılanmasından en son uğurlanma anına kadar geçen zamanda hiçbir aksaklık yaşanmadığını belirten Köktaş, tüm parti yönetimine, gençlik kollarına ve üyelere gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Mitinge katılımla ilgili sayı vermenin sağlıklı olmayacağını belirten İl Başkanı Köktaş, kendi içlerinde hesap kitap yaptıklarını ve bugüne kadar düzenlenen mitinglerin en yoğun katılımlısının gerçekleştiğini vurguladı.

    KİMSEYE PARA VERMEDİK

    “Meydana insanları toplamak için para verdiler” şeklinde muhalefet partisine mensup bazı kişilerin kulaktan duyma söylediği sözlerinin hiçbir doğruluk payı bulunmadığını vurgulayan Köktaş, “Bunların hiçbirinin tutarlı bir tarafı yok. Tamam, o zaman bu insanlar para aldılarsa 3 saat güneşin altında niye beklesin zaten parayı almış, neden köyünden ilçesinden bu sıcakta çıkıp gelsin. Alır parayı yatar aşağıya ama miting alanında olanlar gerçek AK Parti ve Başbakan Erdoğan’ın hayranları. Seçimler yaklaşıyor hiçbir projesi, politikası olmayanlar gündeme gelmek için AK Partiye çamur atmayı adet edindiler.

    SEÇİM ÇALIŞMASINA MİTİNGLE BAŞLADIK

    'Milli İradeye Saygı Mitingi' ile birlikte Samsun’da 2014 yerel seçimleri çalışmasının da başladığını ifade eden Köktaş, “Bundan sonra teşkilat olarak görev dağılımlarımızı yapıp önümüze bakacağız. Hedefimiz bellidir yine sandıktan lider çıkmaktır. Önümüzde sıcak yaz mevsimi ve Ramazan ayı var bu bizim çalışmamızı yavaşlatmayacak. Tempomuzu her geçen ay arttırarak devam ettireceğiz. Samsun’da yapılacak olan ve yapılması düşünülen projelerin ve yatırımların takipçisi olacağız. Biz parti teşkilatı olarak her an seçimlere hazır bir teşkilat olmak zorundayız. Diğer arkadaşlar gibi ‘laf var iş yok, ses var görüntü yok’ anlayışıyla yolumuza devam etmiyoruz. Aslında az konuşuyor, öz konuşuyor çok iş yapıyoruz. Biz kitlelerimizi meydanlarda konuşturuyoruz. Biz lokomotif ve gündemi belirleyen parti biziz. Türkiye’nin gündemini bazı olumsuzluklarla değiştirmeye çalışanlara aldırış etmeden yolumuza devam ediyoruz.” diye konuştu.

    CHP'LİLER PARTİLERİNDEN OLMAYANLARIN CENAZESİNE OY İÇİN Mİ GİDİYOR

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting öncesi AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç'ın yakın zamanda vefat eden dedesi eski CHP Milletvekilli İlyas Kılıç'ın mezarını ziyaret etmesi üzerine "Erdoğan, CHP'den oy almak istiyor" sözlerini eleştiren Başkan Köktaş, "Çağatay Bey bizim partimizin milletvekili ve vefat eden siyasetçide onun dedesi bu ziyaretin altında başka nedenler aramak hiç etik değil. Bende o zaman bu söz dillendirenlere bende 'Acaba sizde CHP'li olmayan kişilerin cenazesine oylarını almak için mi gidiyorsunuz?' diye sorarım. Buna göre cevaplarını versinler." dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.