1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Samsunlular Yeni İlçe Ergene’de Gece Düzenledi
Samsunlular Yeni İlçe Ergene’de Gece Düzenledi

Samsunlular Yeni İlçe Ergene’de Gece Düzenledi

Çorlu'da yaşayan Samsunlular, yeni ilçe olan Ergene ilçesinin merkezi konumundaki Marmaracık beldesinde bir araya geldi.

A+A-

Çorlu'da yaşayan Samsunlular, yeni ilçe olan Ergene ilçesinin merkezi konumundaki Marmaracık beldesinde bir araya geldi. Çok sayıda Samsunlu vatandaş geceye aileleri ile birlikte katıldı.

Tekirdağ Ergene ilçesi Samsunlular Derneği tarafından organize edilen gece, Marmaracık Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı. Samsunlu yerel sanatçıların sahne alarak yöresel müzikleri seslendirdiği geceye yaklaşık 500 kişi katıldı. Etkinlik, Samsun AKS TV tarafından canlı olarak yayınlandı. Davetlilere, salonda Samsunlu bayanlar tarafından yapılan sıcak gözleme ve meyve suyu ikram edildi. Gecenin organize edilmesinde emeği geçen Samsunlu esnaflara da plaketler verildi.

Kısa bir konuşma yapan Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz, ‘’Bu kadar hemşehrimi bir arada görmekten mutluyum. Memleketimiz Vezirköprü’yü çok değiştirdik. Gelip görmenizi isterim. Böyle geceler düzenleyip gurbette bile birlik beraberliğimizi sağlamaya çalışan derneklerimize teşekkür ediyorum. Bu programları her ay bir ilçede yapacağız. Önümüzdeki ay Saray’da da aynı şekilde toplanacağız. Hepinizi oraya da bekliyorum.’’ dedi.

Etkinliğe AK Parti Çorlu Teşkilat Başkanı Kurtuluş, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz, Çorlu'da görev yapan Samsunlu mahalle muhtarları ve çok sayıda Samsunlu katıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.