1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sarar, Avrupa’daki 20. Mağazasını Almanya Düsseldorf’da Açtı
Sarar, Avrupa’daki 20. Mağazasını Almanya Düsseldorf’da Açtı

Sarar, Avrupa’daki 20. Mağazasını Almanya Düsseldorf’da Açtı

Eskişehir merkezli hazır giyim markası Sarar, Avrupa'daki 20. mağazasını Almanya'nın Düsseldorf şehrinde açtı.

A+A-

Eskişehir merkezli hazır giyim markası Sarar, Avrupa'daki 20. mağazasını Almanya'nın Düsseldorf şehrinde açtı. Açılışa, Düsseldorf Belediye Başkanı Gudrun Hock ile birlikte iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. Sarar’ın 1.400 metrekarelik yeni Düsseldorf mağazasında 12 personel çalışacak. Dünya genelinde 200’den fazla mağazaya sahip Sarar’ın Yönetim Kurulu Cemalettin Sarar, Türkiye’nin artık İtalya ve Fransa gibi moda konusunda dünyada söz sahibi olduğunu söyledi.

Sarar, açılışta yaptığı konuşmada, markalarının kısa hikayesini anlatarak, "Rahmetli babamız bana 'Oğlum biz bir gün dünya markası olalım ve bin kişi çalıştıralım' demişti. Bugün Sarar’da toplam 5 bin kişi çalışıyor ve 5 kıtada mağazamız var. Bunun yanında Avrupa'da görmüş olduğunuz dünya markalarının ürünlerini bizler de dikiyoruz. Ancak kuruluşumuzdaki amacı asla unutmadık ve 1980 yılından sonra tüm dünyanın tanıdığı bir marka olmak için yeni mağazalar açmaya başladık. Sarar Ailesi olarak Almanya’da, Amerika’da, Rusya'da hatta Çin'de bile şirketler kurduk. Her geçen gün yepyeni başarılara imza atmaya devam ediyoruz." dedi.

Şirketin üst yöneticisi Emre Sarar da "Avrupa, Amerika, Asya ve Ortadoğu ülkeleri düşünüldüğünde toplam 220 mağazamız bulunuyor. Hizmetimiz ve ürünlerimizle ilgili aldığımız geri dönüşler oldukça olumlu. Sarar olarak, her geçen sene isteklerimizi ve hedeflerimizi yerine getiriyor ve yurt dışına Sarar markası olarak açılıyoruz. Ürünlerimizin tüm dizaynı şirketin yönetimini de yaptığımız Eskişehir’de yer alan uluslararası bir ekip tarafından yapılıyor. Bugün dünya çapında başarılara imza atmaya, dünya markalarıyla rekabet içinde olmaya ve kazandığımız tecrübeleri tüm pazarlara yansıtmaya devam etmekten gurur duyuyoruz. " diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.