1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. SARI HATTAN VURMUŞLAR!
SARI HATTAN VURMUŞLAR!

SARI HATTAN VURMUŞLAR!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi görevlilerinin ortaya çıkardığı 4 MİLYON Liralık Sigara Kaçakçılığı’nın detaylarına ETKİ HABER ulaştı!

A+A-

İSTANBUL'DA KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA SON GELİŞMELER

SARI HATTAN VURMUŞLAR!!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) görevlilerinin ortaya çıkardığı 4 MİLYON Liralık Sigara Kaçakçılığı’nın detaylarına ETKİ HABER ulaştı!

Soruşturmayı hem İstanbul hem de Ankara’da takip eden ETKİ HABER’e ulaşan bilgilere göre; sigara vurgununun çıkış noktasının AMBARLI GÜMRÜĞÜ olduğu anlaşıldı.

Sarı hattan geçirmişler!..

İddiaya göre Ambarlı Gümrüğü’nde önü seccade, arkası ise sigara olan tırın gümrükten sarı hattan muayenesi yapılıp transit beyannamesi açılarak Halkalı Gümrüğüne sevk edildiği; daha sonra Halkalı Gümrük Müdürlüğü kontrolündeki bir antrepoya konulduğu ve kısa bir sürede de ithalat beyannamesi açıldığı anlaşıldı.

İDARİ ZAFİYET VAR!

Olayda, Halkalı Gümrük Müdürlüğü’nün geçmişteki hayali ihracatlarda olduğu gibi çok büyük bir idari zafiyetinin olduğu, böylesi bir olayın bir takım insanların yardımı olmadan yapılamayacağı belirtildi. Polis ve savcılığın olayın gümrük boyutunu çözmek için çalıştığı belirtildi.

www.etkihaber.com ÖZEL HABERİDİR!

İstanbul’da piyasa değeri 4 milyon TL olan kaçak sigara ele geçirildi

İstanbul’da piyasa değeri 4 milyon TL olan kaçak sigara ele geçirildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.