1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sason-der’den Öğrencilere Kitap
Sason-der’den Öğrencilere Kitap

Sason-der’den Öğrencilere Kitap

Sason Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Sason-Der), ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere okuma kitapları hediye etti. Sason Karşıyaka ve İsti...

A+A-

Sason Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Sason-Der), ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere okuma kitapları hediye etti.

Sason Karşıyaka ve İstiklal Kız YİBO ilköğretim okullarında okuyan 7. ve 8. sınıflara kitap dağıttıklarını belirten Dernek Başkanı Metin Özmen, “Dernek olarak SODES projelerinden 'Sason Kültür Evi' projesi kapsamında ilçemizde düzenlenen voleybol turnuvasının sponsorluğunu yapmıştık. Bu turnuvada dereceye giren okullarımızın idareci ve öğrencileri ile ilçemizde çeşitli etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimize, geçtiğimiz günlerde ilçemize gelen Yazar Gülay Atasoy’un kız öğrencilerle ilgili yazmış olduğu kitaplarını hediye ettik, öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Yazar Atasoy’un kitaplarını, Dernek Başkanı Metin Özmen ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Nezim Taymur beraber dağıttı. Karşıyaka Kız YİBO Müdürü Sabahattin Sincar ve İstiklal Kız YİBO Müdür Baş Yardımcısı Engin Eren, yardımlardan dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.