1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Savcılıktan İbrahim Erkal kararı
Savcılıktan İbrahim Erkal kararı

Savcılıktan İbrahim Erkal kararı

Aracının başında baygın halde bulunduğu 12 Nisan'dan itibaren yoğun bakımda bulunan İbrahim Erkal hakkında savcılık harekete geçti.

A+A-

Erkal’ın hastaneye kaldırıldığı sırada kulağının arkasındaki yırtık uzun süre konuşulmuştu.. Otoparkında baygın halde bulunan ve hakkında beyin kanaması tanısı konan şarkıcı İbrahim Erkal’ın hastaneye kaldırılmasıyla ilgili soruşturma açıldı.

Kaldığı sitenin güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı bir şekilde bulunan İbrahim Erkal’ın durumuna ilişkin olarak, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca ‘taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma’ suçundan soruşturma açıldı. Soruşturma kapsamında, Erkal’ın baygın bulunduğu otoparkın güvenlik kameraları görüntülerinin tespit edilmesine ilişkin çalışma yapıldığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında şüpheli konumunda ya da gözaltında bulunan herhangi bir şahsın olmadığı belirtildi.

İbrahim Erkal’ın kardeşi Abdullah Erkal, İbrahim Erkal'ın sağlık durumunda iyi ya da kötü yönde bir gelişme olmadığını söyleyerek Türk halkından dua isteğinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.