1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Seçim güvenliği kesinlikle sağlanacak'
Seçim güvenliği kesinlikle sağlanacak

'Seçim güvenliği kesinlikle sağlanacak'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, PKK terör örgütüne karşı operasyonların kararlılıkla süreceğini belirtti.

A+A-

Başbakan Ahmet Davutoğlu, PKK terör örgütüne karşı operasyonların kararlılıkla süreceğini belirterek, "Siyasi bedeli ne olursa olsun halkımızın huzuru için gerekeni yaparız" dedi. Seçim güvenliğine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu, "Kesin surette seçim güvenliği sağlanacak" ifadesini kullandı. Davutoğlu, Kanal 7'de katıldığı canlı yayında şunları söyledi:

SEÇİM GÜVENLİĞİ:
Kesin surette seçim güvenliği sağlanacak. Bu konuda CHP, HDP ve MHP sorumluluk hissetselerdi milletvekillerinin bakan olmasına engel olmazlardı. Bu sorumluluğu almayanların seçim güvenliği konusunda eleştiri yapmaya hakkı yok. Hükümet olarak her türlü tedbiri alacağız.

ARTIK TEHDİT EDEMEYECEKLER:
Siyasi bedeli ne olursa olsun halkımızın huzuru için gerekeni yaparız. Bizim operasyonlarımız bu yönde. Bunun yüzünden rahatsız oluyorlar. Örtülü tehdit yapıyorlardı. Bunları yapamayacaklar bu seçimde.

SANDIKLARIN TAŞINMASI:
AK Parti'nin bu konudaki görüşü açık ve nettir, YSK kendisine Anayasa tarafından verilen görevi yapar. Bunun siyasi boyutu yoktur, hukuki bir karardır. Türkiye'de şuandaki şartlar ve seçim güvenliği neyi gerektiriyorsa onun gereği yapılır. YSK'nın verdiği kararı hukuken doğru buluruz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.