1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. Seda Sayan evlilik programları yasağı hakkında konuştu
Seda Sayan evlilik programları yasağı hakkında konuştu

Seda Sayan evlilik programları yasağı hakkında konuştu

Evlilik programı sunucusu da olan şarkıcı Seda Sayan evlilik programlarının KHK ile yasaklanması belirsizliği sürerken konu ile ilgili açıklamada bulundu.

A+A-

Evlilik programlarının KHK ile yasaklanması konusundaki belirsizlik sürse de, RTÜK Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya’nın “İstemiyoruz” açıklaması, programların kaldırılacağına yönelik net bir açıklama olarak değerlendirildi.

Sözcü'nün haberine göre; Seda Sayan,önceki gün söz yazarı Ayla Çelik ile birlikte Etiler'de bir mekândaydı. Sahneye dönmeye hazırlanan Seda Sayan, bir yandan da albüm çalışmalarına başladı.

Çelik ile yeni albümdeki şarkılarını konuşmak üzere buluştuğu öğrenilen sanatçı, “Ayla’nın şarkılarından birini seçtik. Çok güzel şarkılar hazırlamış ama ben karışmıyorum, tamamen kendisine bırakıyorum. Hızlı bir şekilde düğmeye bastık” dedi. İkili, albümün mayıs sonuna yetişeceğini de sözlerine ekledi.

Sayan, “Yeni yayınlanan Kanun Hükmünde Kararnamelere göre evlilik programların yasaklanacağı belirtildi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

“Bize önce ‘Yasaklandı’ dediler, sonra ‘Yok sizi kapsamıyor’ dediler. Ne olduğunu ve ne olacağını bilmiyoruz. Esra'yla da konuşuyorum o da bilmiyor. Kaldırıldıysa da başka işler yapacağız. Esra da televizyoncu ben de televizyoncuyum. Kısmet artık. Ne yapalım, kaldırıldıysa başka formatlar bulacağız.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.