1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Şehitler İçin Kitaplar Kumbarada Birikiyor
Şehitler İçin Kitaplar Kumbarada Birikiyor

Şehitler İçin Kitaplar Kumbarada Birikiyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin (ÇOMÜ) 'Şehitler İçin 1 Milyon Kitap' adıyla başlattığı kampanyaya ilgi büyüyor.

A+A-

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin (ÇOMÜ) 'Şehitler İçin 1 Milyon Kitap' adıyla başlattığı kampanyaya ilgi büyüyor. Geçtiğimiz yıl 2 bine yakın kitap bağışıyla 7 gün 24 saat açık ÇOMÜ Kütüphanesi’nin raflarını zenginleştiren Çanakkale Lions Kulübü bu kez de hazırlattığı kitap kumbarasıyla kampanyaya destek verdi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Mustafa Yıldırım, Lions çevrelerinden yakın zamanda çok sayıda kitabın ÇOMÜ’ye bağışlanacağının müjdesini verdi. Yıldıdrım, "ÇOMÜ bizim üniversitemiz, kendi üniversitemizi geliştirmek ve güçlendirmek de en temel görevimiz. Böylesine yararlı bir kampanyaya herkes elinden geldiğince destek olmalı. Geçtiğimiz yıl, ÇOMÜ öğrencilerinin faaliyet gösterdiği genç kolumuzla birlikte çok sayıda kitap toplayıp kütüphanemize kazandırdık. Bu yıl ise bir kumbara fikriyle herkesin ortak katkı sunmasını istedik. Bugün son görev günüm ve biz yeni başkanımızla çalışmalarımıza, ülkemize, şehrimize ve üniversitemize katkı sunmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Prof. Dr. Laçiner ise ÇOMÜ Kütüphanesi ile ilgili bilgiler verdikten sonra bağıştan duyduğu memnuniyeti aktardı. Kütüphaneye çok ciddi bir bütçe ayırdıklarını belirten Laçiner STK’ların, derneklerin verdiği desteğin öneminin altını çizdi.

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi giriş kata yerleştirilen kitap kumbarasının açılış etkinliğine, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Çanakkale Lions- Leo Kulübü üyeleri ve ÇOMÜ'lüler katıldı.
CİHAN

Şehitler için kitaplar kumbarada birikiyor

Şehitler için kitaplar kumbarada birikiyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.