1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Selvi Kılıçdaroğlu, Sergi Heyecanına Ortak Oldu!
Selvi Kılıçdaroğlu, Sergi Heyecanına Ortak Oldu!

Selvi Kılıçdaroğlu, Sergi Heyecanına Ortak Oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın kursiyerlerinin yaptığı el ürünleri sergisi açılışına katıldı.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın (YENİMEK) kursiyerlerinin yaptığı el ürünleri sergisi açılışına katıldı.

YENİMEK'in 16 noktasında eğitim gören 11 bin kursiyer, bir yıl boyunca sergiledikleri ürünleri kendi kurs merkezlerinden sonra da Ankamall AVM’de sergiledi. Selvi Kılıçdaroğlu, serginin açılışını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ile birlikte yaptı. Çok sayıda vatandaşın da katıldığı açılışta kursiyerlerin eserlerini beğendiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Türk kadınının her alanda ne kadar maharetli olduğunu görmekten çok mutlu oluyorum." dedi.

KURSİYERLER HEDİYE VERDİ

Tel kırmadan, biçki dikişe, ahşap boyamadan takı tasarımına kadar bir çok alanda üretilen eserleri dikkatle inceleyen ve kursiyerlerden bilgi alan Kılıçdaroğlu özellikle üç boyutlu resimlere hayran kaldı. Takı tasarımı kursiyerleri, yaptıkları kolyeyi Selvi Kılıçdaroğlu’na hediye etti.

Bu arada kalabalığın içinden sesini duyurmaya çalışan yaşlı bir vatandaşın MS hastası kızına iş istemesi üzerine Kılıçdaroğlu, ilgileneceği sözünü verdi.
CİHAN

Selvi Kılıçdaroğlu, YENİMEK kursiyerlerinin sergi heyecanına ortak oldu

Selvi Kılıçdaroğlu, YENİMEK kursiyerlerinin sergi heyecanına ortak oldu

Selvi Kılıçdaroğlu, YENİMEK kursiyerlerinin sergi heyecanına ortak oldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.