1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Serhat Koleji'nin İngilizce Yaz Tatil Kampı İlgi Gördü
Serhat Kolejinin İngilizce Yaz Tatil Kampı İlgi Gördü

Serhat Koleji'nin İngilizce Yaz Tatil Kampı İlgi Gördü

Özel Serhat Koleji, Ercişli öğrencilerin dil kazanımlarını geliştirmek ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmek üzere İngilizce kampı düzenledi.

A+A-

Özel Serhat Koleji, Ercişli öğrencilerin dil kazanımlarını geliştirmek ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmek üzere İngilizce kampı düzenledi.
    
    Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) gelen İngilizce öğretmenleri eşliğinde Ercişli öğrencilerle yaz kampı programını başlatan okul idarecileri, kampın 5 Temmuz'a kadar devam edeceğini açıkladı. Okul Müdürü Mahmut Kankılıç, İngilizce derslerinin dışında beden eğitim, matematik ve kitap okuma dersleriyle öğrencilere takviye yapıldığını ifade etti.

    Kampa Amerika’dan gelen öğretmenler günlük 3 saatlik dersler ile ana dilleri İngilizce konuşarak öğrencilerin dil uyumunu pekiştiriyor. Bunun yanında FEBA LEARNING CENTER dil öğrenme materyalleriyle zenginleştirilerek kamp programın öğrencilerin İngilizcelerine mükemmel bir katkı sunduğu belirtiliyor.

    Öğrenciler ana dili İngilizce olan öğretmenler ile harika dostluklar kurduklarını, ders kitaplarından farklı bir metotla İngilizceyi öğrenmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını, asıl amaçlarının; Amerika’ya giderek İngilizcenin konuşulduğu bir aile ortamında İngilizceyi öğrenmek istediklerini kaydetti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.