17 Eylül 2026
Altın 6665.46
BIST 13122.58
Dolar 48.5713
Euro 55.6641
Sterlin 64.9518
Ankara 20°C

'Seyahat kısıtlaması kararına uymayan 9 bin 877 kişiye işlem yapıldı'

'Seyahat kısıtlaması kararına uymayan 9 bin 877 kişiye işlem yapıldı'
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Seyahat kısıtlaması kararına uymayan 9 bin 877 kişiye adli ya da idari işlem yapıldı." ifadesi kullanıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Seyahat kısıtlaması kararına uymayan 9 bin 877 kişiye adli ya da idari işlem yapıldı." ifadesi kullanıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"64 ildeki 428 yerleşim yerinde karantina kararı kaldırılmıştır. Kontrollü sosyal hayatı öncelemek, bireysel önlemleri uygulamaya devam etmek, başarımızı kalıcı hale getirmek için şarttır. Market, AVM, restoran, kuaför, park ve sokak gibi dış mekanlarda maske ve mesafe kurallarını uygulamaktan asla vazgeçmemeliyiz."

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir