1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Seydişehir Kalkınma Şöleni" başladı
Seydişehir Kalkınma Şöleni başladı

Seydişehir Kalkınma Şöleni" başladı

Seydişehir Belediyesi'nce düzenlenen "Seydişehir Kalkınma Şöleni" başladı.

A+A-

sh.jpg

Seydişehir Belediyesince düzenlenen "Seydişehir Kalkınma Şöleni" başladı.

Şölenin Kuğulu Park'taki açılış töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, ülkenin kalkınmasına katkı sağlayabilecek her sektörü desteklediklerini söyledi.

Tüfekci, alüminyum fabrikasıyla gelişen Seydişehir'de farklı yerel sektörlerin de kalkınmaya destek olduğunu belirterek, "Seydişehir'i büyütüyoruz. Yarınlara ümitle bakıyoruz." dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da 6 gün sürecek etkinliklerde hem bölge halkının, hem de üreticilerin kazançlı çıkacağını söyledi.

Tutal, üretime dayalı şölenin yöre halkına, kente büyük bir katkısı olacağını belirterek, "Seydişehir, yüzünü yerelde kalkınmaya döndü. Şu anda alanımızda 250 esnafımız stant açtı. Bunun 150 tanesi çeşitli illerimizden buraya kadar gelerek ürünlerini pazarlamaktadır. Tüm hemşehrilerimizle birlikte daha çok kalkınmış Seydişehir için çalışıyoruz, üretiyoruz. Ülkemizin kalkınmasına insanlarımızın sosyal yaşantılarının gelişimine kaldıraç olmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Mehteran Takımının gösterisiyle başlayan şölende, sanatçısı Resul Dindar bir konser verdi. Şölen çeşitli yarışma ve etkinliklerle devam etti.

Şölene, Bakan Yardımcısı Tüfekci'nin yanı sıra, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şölen, 7 Ağustos'a kadar sürecek..

AA

sey.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.