1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sigorta Şirketini Dolandırmak İsteyen 2 Kişi Tutuklandı
Sigorta Şirketini Dolandırmak İsteyen 2 Kişi Tutuklandı

Sigorta Şirketini Dolandırmak İsteyen 2 Kişi Tutuklandı

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde sigorta yaptırdığı 5 milyon lira değerindeki malları çalınmış gibi gösterip sigorta şirketinden para almak isteyen işadamı A.

A+A-

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde sigorta yaptırdığı 5 milyon lira değerindeki malları çalınmış gibi gösterip sigorta şirketinden para almak isteyen işadamı A.A. ve dayısı T.Ö. jandarmanın operasyonu sonucu gözaltına alındı.

İşadamı A.A., 3 ay önce Konya'daki fabrikadan getirdiği 5 milyon lira değerindeki 10 ton ceviz yağı ve badem yağının Yelki Sanayi Sitesi'nde bulunan depodan kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındığını söyleyerek şikayette bulundu. Jandarma yaptığı incelemede depo kapısının zorlanmadan açıldığını ve güvenlik kameralarının çalınmış olduğunu tespit etti. Soruşturmasını sürdüren ekipler, sanayi sitesinde bulunan diğer işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. İncelemede hırsızlığın olduğu söylenen saatte kapıdan kutularının çıkarılmadığını sadece bir kişinin kapıyı zorladığı tespit edildi. Diğer yandan olay günü işadamı A.A.'nın araç kiraladığı da belirlenince aracın GPS kayıtları da araştırıldı. GPS kayıtlarının incelenmesinin ardından A.A.'nın hırsızlığın olduğunu beyan ettiği saatte aracın deponun yakınında olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan A.A. ve T.Ö. 'nitelikli dolandırıcılık ve suç uydurmak' suçlarından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.