1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Siirt Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmen Ve Öğrencileri Almanya’dan Döndü
Siirt Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmen Ve Öğrencileri Almanya’dan Döndü

Siirt Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmen Ve Öğrencileri Almanya’dan Döndü

Siirt Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Avrupa Birliği projelerinden Leonardo Da Vinci Projesi kapsamında Almanya'nın Essen şe...

A+A-

Siirt Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Avrupa Birliği projelerinden Leonardo Da Vinci Projesi kapsamında Almanya'nın Essen şehrinde stajlarını tamamlayarak döndüler.

Okul Müdürü Abdulkadir Işık, "Okulumuz, bilişim teknolojileri alanında okuyan öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini artırmaları, Almanya'daki mesleki eğitimi görmek ve proje ortağımız Best Artikel GMBH bünyesinde okul müdürü ve 3 öğretmenimizin gözetiminde, 24 öğrencimiz dil kursuyla beraber stajlarını tamamlayarak sertifikalarını aldı.” dedi.

Proje sonunda, öğrencilerin Türkiye'ye yeni bilgi ve teknolojilerle, deneyim ve kazanımlarla döndüklerini belirten Işık, “Almanya'da öğrendikleri bilgileri diğer arkadaşlarıyla da paylaşacaklar. İş hayatıyla ilgili ufukları arttı ve Türkiye'ye donanımlı ve bilgili bir şekilde döndüler. Bu anlamda proje ortağımız Best Artikel GMBH şirket yetkilileri büyük ilgi gösterdiler.” diye ifade etti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.