1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Şike Davası'nda tüm sanıklar için beraat istendi
Şike Davasında tüm sanıklar için beraat istendi

Şike Davası'nda tüm sanıklar için beraat istendi

Yenilenen Şike Davası'nda savcı, verdiği mütalaasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar hakkında önceki hükmün iptali ile beraatlerini istedi.

A+A-

Futbolda şike davasında savcı, Aziz Yıldırım ile birlikte, Olgun Peker, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kımıl'ın da "suç örgütü kurmak" ve şike" suçlarından beraatlerini istedi. Mahkeme kararını 9 Ekim Cuma günü saat 16:00'da verecek!

Yenilenen Şike Davası'nda savcı, verdiği mütalaasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar hakkında önceki hükmün iptali ile beraatlerini istedi. Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Başkan Yıldırım ve yöneticiler için şike davasında beraat mütalaası verildiğini Twitter'dan açıkladı... Şimdi savcının beraat talebine mahkemenin vereceği yanıt bekleniyor...

İlhan Ekşioğlu: Tüm camiamızın gözü aydın

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Twitter'dan şu açıklamayı yaptı: "Tüm camiamızın gözü aydın. Allahımıza şükürler olsun. Bugünleri de gördük."

Karar 9 Ekim Cuma!

Fenerbahçe'nin resmi hesabından aktarılan bilgiye göre, 5. duruşma sona erdi. 6. duruşma 9 Ekim cuma günü saat 16:00'da yapılacak. Asıl kararın bu duruşmada çıkması bekleniyor..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.