1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Silifke’ye 8 Madalya
Silifke’ye 8 Madalya

Silifke’ye 8 Madalya

Mersin’de yapılan Kick Boks şampiyonasında dereceye giren Silifke Fenomen Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 4 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyayı Silifke’ye taşıdılar.

A+A-

Mersin’de yapılan Kick Boks şampiyonasında dereceye giren Silifke Fenomen Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 4 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyayı Silifke’ye taşıdılar.

Silifke Fenomen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Arslan ve Antrenör İzzet Çetin nezaretinde Silifke Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi’yi makamında ziyaret eden kick bokscu sporcular, Mersin’de verdikleri mücadelede elde ettikleri madalyalarla birlikte sevinçlerini paylaştılar.

Ziyarette konuşan Silifke Fenomen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Arslan, sporcuların elde ettikleri başarının kendilerini, aileleri ve tüm Silifkelileri sevindirdiğini açıkladı. Başkan Arslan konuşmasında şunları söyledi:

“Mersin Seyfi Alanya Spor Salonu'nda yapılan il şampiyonasında dereceye giren 8 sporcumuz 4 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya aldılar. Bu başarı hem sporcularımızı, hem kulübümüzü, hem de tüm Silifkeli hemşehrilerimizi sevindirmiştir. Biz de bu başarımızı sizlerle paylaşıyoruz.

24 - 30 Haziran 2013 tarihinde Denizli’de yapılacak olan kick boks şampiyonasında ilimizi temsil edeceğiz. Denizli’de yapılacak olan şampiyonaya 8 sporcumuzla katılarak bu ilimizden de altın madalyalarla Silifke’mize dönmeyi hedefliyoruz. Spora ve sporcuya verdiğiniz destekler için sizlere ve tüm Silifkeli sporseverlere teşekkür ediyoruz.”

Elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Şerafettin Çiftçi de ilçede bulunan tüm spor kulüplerine imkanları ölçüsünde destek olduklarını belirtti. Çiftçi, kick boks sporunun ilçede daha yaygınlaşması ve sevdirilmesi konusunda çalışmalar yürüten Fenomen Gençlik ve Spor Kulübü'ne de çalışmalarında yardımcı olabileceklerinin altını çizdi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.