1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Silopi Atletizm Takımı, Destek Bekliyor
Silopi Atletizm Takımı, Destek Bekliyor

Silopi Atletizm Takımı, Destek Bekliyor

Şırnak’ın Silopi ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Silopi Atletizm Takımı, hayırseverlerden destek bekliyor.

A+A-

Şırnak’ın Silopi ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Silopi Atletizm Takımı, hayırseverlerden destek bekliyor.

Şırnak bölgesi olarak spor alanında çok geride kaldıklarını söyleyen Atletizm Kulübü Antrenörü Celalettin Yemez, Şırnak’ta sporu geliştirmek için ve gençlerin önünü açmak için bu işi yaptığını ifade etti. Kendisi gibi diğer branşlarda olan antrenörlerle oturup sporu konuştuklarını aktaran Celalettin Yemez, gençleri spora yönlendirmek ve bölgede sporu geliştirmek için bir takım proje hazırlama çalışmalarının olduğunu dile getirdi.

Atletizm Antrenörü Celal Yemez, şöyle konuştu: “Zamanında benim gibi bir sürü atlet vardı. Ama destek çıkan olmayınca onlarda bu işi bırakmak zorunda kaldılar. O zaman kime gittiysek, hangi kuruma gittiysek spor dediğimiz anda sıcak bakmıyorlardı. İnsan ne iş yaparsa yapsın hem maddi hem de manevi destek olmasa insan başarılı olamıyor. Şimdi ben Silopi’ye geldim atletizm kulübünün antrenörlüğünü yapıyorum. Burada yaklaşık olarak kız-erkek karışık 45 öğrencim var. Onları çalıştırıyorum. Sırf kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için onları spora yöneltiyorum. Şimdi çalıştırdığım öğrencilerimden iyi olanları milli takıma göndermeyi hedefliyorum."

Yakında milli takım seçmesi ve Türkiye şampiyonasının olduğunu hatırlatan Celal Yemez, "Onun için hayırsever olan herkese sesleniyorum. Bize destek olsunlar. Bu gençlerimizi yetiştirelim. Onlar da iyi yerlere gelsinler. Bizim bölgemiz de artık güzel şeylerle anılsın. Sporla anılsın, eğitimle anılsın.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.