1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sınav Dönüşü Kaza: 4 Yaralı
Sınav Dönüşü Kaza: 4 Yaralı

Sınav Dönüşü Kaza: 4 Yaralı

Üniversiteye girişte ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavları için ailesiyle Balıkesir’e giden öğrenciler, sınavı dönüşü Gömeç yakınlarında babasının kullandığı otomobille kaza yaptı.

A+A-

Üniversiteye girişte ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) için ailesiyle Balıkesir’e giden öğrenciler, sınavı dönüşü Gömeç yakınlarında babasının kullandığı otomobille kaza yaptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza Balıkesir’in Gömeç ilçesi yakınlarında meydana geldi. Ali Rıza G.’nin kullandığı 59HN084 plakalı otomobil, Gömeç ile Ayvalık yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada sürücü Ali Rıza G. yara almazken LYS sınavına giden çocukları Barış G. (19), Burgu G.(18), eşi Akgül G.(41) ile otomobilde bulunan Kubilay Akgöl(19)çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan Akgül G., Edremit Devlet Hastanesi Ortopedi servisine gönderildi. Diğer yaralılar ise Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken sürücü Ali Rıza G., kazayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.