1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sınav Saati Yapılan İnşaat Velileri Çıldırttı
Sınav Saati Yapılan İnşaat Velileri Çıldırttı

Sınav Saati Yapılan İnşaat Velileri Çıldırttı

Lisans Yerleştirme Sınavı’nın (LYS) yapıldığı saatlerde inşaat çalışmasından yükselen sesler öğrenci ve velilerini çılgına çevirdi.

A+A-

Lisans Yerleştirme Sınavı’nın (LYS) yapıldığı saatlerde inşaat çalışmasından yükselen sesler öğrenci ve velilerini çılgına çevirdi. Bir yıldır çocuklarının büyük bir tempoyla çalıştığını ancak, inşaattan çıkan ses sebebiyle sınava konsantre olamadığını ifade eden veliler ile işçiler arasında gerginlik yaşandı. Tartışma inşaatın durması ile son buldu.

Bir yıldır LYS’ye hazırlanan öğrenciler büyük umutlarla bugün saat 10.00’da sınava girdi. Beyoğlu İstanbul Teknik Üniversitesi Kampüsü’nde imtihana giren öğrenciler ise sınav saatinde okulun karşısında yapılan inşaattan çıkan ses sebebiyle mağdur oldu. Öğrenciler sesten dolayı ilk dakikalarda konsantre olamadı. Dışarıda dua eden velileri ise inşaatı durdurmaya çalıştı. Gezi Parkı olayları sebebiyle yaklaşık 20 gündür iş yapamayan inşaatçılar, inşaata ara vermek istemedilerse de, vatandaşların baskısıyla çalışmalar durduruldu. İşçilerle tartışan veliler, önlem almayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve inşaat yetkililerine tepki gösterdi.

Tartışmalar inşaatın saat 10.25’te durmasıyla son buldu.
CİHAN

Sınav saati yapılan inşaat velileri çıldırttı

Sınav saati yapılan inşaat velileri çıldırttı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.