1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sokakta Gasp Kameralara Yansıdı
Sokakta Gasp Kameralara Yansıdı

Sokakta Gasp Kameralara Yansıdı

Kocaeli'nde 2 şahsın, bir şahsı döverek gasp etmesi ve cebindeki para ve künyesini alması güvenlik kameralarına yansıdı.

A+A-

Kocaeli'nde 2 şahsın, bir şahsı döverek gasp etmesi ve cebindeki para ve künyesini alması güvenlik kameralarına yansıdı. Olaydan sonra gözaltına alınan 1 şahıs tutuklandı, firar eden diğer zanlı ise yakalandı.

    Olay, 18 Mayıs tarihinde Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerinde meydana geldi. Rıdvan Ö. (24) ve S.A.(16) isimli şahıs, Barlar Sokağı olarak bilinen mevkide M.P. (41) isimli vatandaşı durdurarak önce tehditler savurdu. Bununla da yetinmeyen 2 şahıs, neye uğradığını şaşıran vatandaşı önce zorla bir yere oturttu, daha sonra cebindeki parayı almak istedi. Şahıs direnince ise öldüresiye dövmeye başladı. Şahsın cebindeki 200 TL para ile kolundaki künyeyi alan şahıslar olay yerinden kaçtı. Olay sonrası M.P. isimli mağdur hemen Saraybahçe Polis Merkezi’ne giderek şikâyette bulundu.

    MOBESEDEN TESPİT EDİLDİ

    Şikayet üzerine İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili olarak bölgedeki güvenlik ve MOBESE kameralarını izledi. Olayı gerçekleştiren şahıslardan 16 yaşındaki S.A., ertesi gün İzmit’te yakalanıp, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Diğer şahıs Rıdvan Öz’ün ise aranmasına devam edildi. Şahsın Kartepe bölgesinde bulunduğunu tespit eden İzmit İlçe asayiş Bürosu ekipleri, Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yardım aldı ve şahsı Rahmiye bölgesinde saklandığı metruk binada yakalamayı başardı.

    Olayla ilgili gözaltına alınan şahsın yapılan GBT sorgusunda Kocaeli mahkemelerinde 5 ayrı hırsızlık suçundan arandığı kaydedildi.

    Öte yandan yine hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından 5 buçuk yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi. Gerçekleştirdiği gasp olayının bütün detaylarıyla kameralara yansıyan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs İzmit İlçe Asayiş Bürosu’nda alınan ifadesinin ardından önce Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.