1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sokaktan Taşınan Pazar, Modern Mekanında Kapılarını Açtı
Sokaktan Taşınan Pazar, Modern Mekanında Kapılarını Açtı

Sokaktan Taşınan Pazar, Modern Mekanında Kapılarını Açtı

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Çarşamba Pazarpark’ta alışveriş keşfi başladı.

A+A-

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Çarşamba Pazarpark’ta alışveriş keşfi başladı. Geçen hafta çekilen kuraların ardından bu hafta ilk kez modern kapalı pazar alanında açılan semt pazarında, hem esnaf hem de vatandaşlar konforlu alışveriş keyfiyle tanıştı.

197 esnafın tezgâh açtığı Pazarpark’la birlikte yıllardır sokak pazarında karda çamurda, sıcakta büyük güçlük çeken vatandaşlar ve esnaf konforlu alışveriş imkânına kavuştu. Kar yağışı altında ilk kez kurulan Çarşamba Pazarı’nda vatandaşlar ve esnaf zahmetsiz konforlu ve modern alışverişin tadını çıkarmaya başladı.

Kar yağışı ve rüzgârdan etkilenmeden alışveriş yapan vatandaşlar Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti. Geniş ferah ortamı, düzenli ve kontrollü yerleşimi, güvenli giriş çıkış ve alışveriş imkânı sunan tesisin güzelliğine dikkat çekildi.

Geçen hafta çekilen kuraların ardından modern kapalı Pazar alanındaki yeni yerlerinde ilk kez tezgâh açan esnafta mutluluk yaşadı. Yıllardır hizmet verdikleri sokak pazarının kaldırılmasıyla yeni yerlerine taşınan pazarcı esnafı, tesisin hem kendilerine hem de alışveriş yapan vatandaşlara büyük bir rahatlık sağladığını ifade ettiler.

Kapalı pazar alanının devreye girmesiyle birlikte yazın sıcağından kışın soğuğundan artık etkilenmeyeceklerinin altını çizen esnaf, ilk gün olmasına rağmen vatandaşların ilgisinden de oldukça memnun kaldı. Sebze ve meyve bölümünün yanı sıra Bursa’nın en modern balık pazarını da bünyesinde bulunduran Pazarpark’ta haftanın iki günü pazar ve çarşamba günlerinde pazar kuruluyor.

    Öte yandan Osmangazi Belediyesi Pazarpark’ta kurulan ilk pazarda vatandaşlara ve esnafa sıcak salep ikram etti. CİHAN

Sokaktan taşınan pazar, modern mekanında kapılarını açtı

Sokaktan taşınan pazar, modern mekanında kapılarını açtı

Sokaktan taşınan pazar, modern mekanında kapılarını açtı

Sokaktan taşınan pazar, modern mekanında kapılarını açtı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.