1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Söke Özel Güven Koleji Yıl Sonu Karma Resim Sergisi Açtı
Söke Özel Güven Koleji Yıl Sonu Karma Resim Sergisi Açtı

Söke Özel Güven Koleji Yıl Sonu Karma Resim Sergisi Açtı

Aydın'ın Söke ilçesindeki Özel Güven Koleji öğrencilerinin, eğitim yılında yaptıkları resimlerden oluşan karma sergi, Bedesten Sanat Galerisi'nde törenle açıldı.

A+A-

Aydın'ın Söke ilçesindeki Özel Güven Koleji öğrencilerinin, eğitim yılında yaptıkları resimlerden oluşan karma sergi, Bedesten Sanat Galerisi'nde törenle açıldı. Toplam 80 resimden oluşan serginin açılışı, Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer tarafından yapıldı. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan, İlçe Sağlık Grup Başkanı Ersev Kuyucu ve birçok işadamı katıldı. Sergide, öğrenciler tarafından canlı müzik de çalındı.

Kaymakam Demirezer, açılış konuşmasında, "Güven Koleji, eğitim öğretimde ve değişik sınavlarda Söke'deki en başarılı okullarımızın başında gelmektedir. Bu sergiyle gösterdi ki kültür alanında da öncülük yapmaktadır. Sergide emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyorum." dedi. Okulun Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşe Çenesiz ise, "2012-2013 eğitim öğretim yılında, ilkokul 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin emekleri bulunan sergimizde 80 eser yer almaktadır. Tablolarda yağlı boya, akrilik, ebru, sulu boya, pastel boya ve karikatür çalışmaları bulunmaktadır." dedi. Özel Güven Koleji Müdürü Hakan Demir de katılanlara teşekkür ederek, beş gün boyunca açık kalacak sergiye bütün Söke halkını beklediklerini belirtti. CİHAN

Söke Özel Güven Koleji yıl sonu karma resim sergisi açtı

Söke Özel Güven Koleji yıl sonu karma resim sergisi açtı

Söke Özel Güven Koleji yıl sonu karma resim sergisi açtı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.