1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sondaj Yaparken Yaralandı
Sondaj Yaparken Yaralandı

Sondaj Yaparken Yaralandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Yeniköy Beldesi Millik mevkiinde bir arsada su çıkarma çalışması yapan ekipte, sondaj makinesinin mengenesini kontrol eden genç, bir anlık dikkatsizliği sonucu ağır yaralandı.

A+A-

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Yeniköy Beldesi Millik mevkiinde bir arsada su çıkarma çalışması yapan ekipte, sondaj makinesinin mengenesini kontrol eden genç, bir anlık dikkatsizliği sonucu ağır yaralandı. Talihsiz genç hayati tehlike kaydıyla Bursa’ya sevk edildi.

Sondaj ekibindeki genç mengene milinin başına çarpması sonucu ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre,Afyon’dan Orhangazi’ye gelen 26 yaşındaki Bayram Yıldırım Yeniköy Beldesi Milli Mevkii’nde bir tarlada su çıkarmak için sondaj ekibinde çalışıyordu. Sondaj makinesinin mengenesini kontrol eden Bayram Yılmaz, iddiaya göre bir anlık dikkatsizliği sonucu mengeneyi elinden kaçırdı.

Bu sırada mengenenin mili Bayram Yılmaz’ın başına çarptı. Kanlar içinde yere yığılan genç adam özel bir araçla Orhangazi Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildi. Bayram Yılmaz’ın tedavisi sırasında babası Hacı Yıldırım ağıtlar yaktı. Bayram Yılmaz Orhangazi’deki müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla ambulansla Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.