1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sp İl Başkanı Çizmecioğlu: Birbirimizi Sevmek Zorundayız
Sp İl Başkanı Çizmecioğlu: Birbirimizi Sevmek Zorundayız

Sp İl Başkanı Çizmecioğlu: Birbirimizi Sevmek Zorundayız

Saadet Partisi(SP) Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, "Biz Kelime-i Şehadet ederek iman etmiş olmayı umuyoruz. Ama iman etmiş olmak için de Allah...

A+A-

Saadet Partisi(SP) Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, "Biz Kelime-i Şehadet ederek iman etmiş olmayı umuyoruz. Ama iman etmiş olmak için de Allah içinde birbirimizi sevmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bu toplumda iman edip cennete giren bir kardeşler topluluğu olmak istiyorsak, birbirimizi sevmek zorundayız." dedi.

SP Vakfıkebir ilçe teşkilatı tarafından birlik beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi. Vakfıkebir ilçesine bağlı Ballı Köyü Kopal Alabalık tesislerinde düzenlenen yemekte konuşan SP Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, "Amacımız budur biz bu toplumda huzur olsun, kardeşlik olsun, barış olsun, saygı ve sevginin hâkim olmasını istiyoruz. Bu toplumda yaşayacak olan insan haysiyeti ile onuru ile gurur ile yaşasın istiyoruz. Kimse aşağılanmasın, kimse fakirliğe mahkûm olmasın istiyoruz. Kimse ailesinin hayatını sürdürürken etraftaki kötü tesirli yayınların etkisi altında kalıpta ailelerin parçalanır hale gelmesini istemiyoruz. Çünkü bir toplumun en güçlü yapısını oluşturan ailedir. Bu aile bağlarının kuvvetli olmasını istiyoruz. Bizim inancımızda aile bağlarını güçlendirecek ve onu olumsuz etkileyebilecek her bir şeyin günah ve yasak olduğunu biliyoruz." dedi.

Çizmecioğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Burada bulunan herkesin fikri aynı, inancımız gereği biz cennete gitmek istiyoruz. Dünya hayatında iyi bir yaşantı, ahiret hayatında şerefli bir makam elde etmek istiyoruz. Bunu hepimiz istiyoruz. Hepimiz istediğimiz gibi Türkiye’ de ve dünyada yaşayan bütün insanlar içinde istiyoruz. Dolayısı ile biz cennete girmek için öncelikle iman etmenin gerekliliğine inanıyoruz. Biz Kelime-i Şehadet ederek iman etmiş olmayı umuyoruz. Ama iman etmiş olmak içinde Allah içinde birbirimizi sevmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bu toplumda iman edip cennete giren bir kardeşler topluluğu olmak istiyorsak, birbirimizi sevmek zorundayız."

SP Vakfıkebir İlçe Başkanı Birol Yavuz ise "Biz milli görüşün birer ferdiyiz. Bu can bu tende olduğu müddetçe milli görüşçü olmaya devam edeceğiz. Geçmişte rahmetli Erbakan hocamızın CD’lerinde izlediğimizde yanında olan kardeşlerimiz saf değiştirmişlerdir. İnşallah bizler bu davada daimi olarak kalmayı Mevla’mızdan niyaz ederiz” dedi. İlçe Başkanı Yavuz, "Mili görüş milletin görüşüdür, tarihidir, inancıdır, özüdür aynı zamanda kendisidir. Biz bu düşünce ile hareket ettiğimiz ve üzerimize düşen maddi manevi görevlerimizi yaptığımız sürece yüce Allah bize yardım edecektir." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.