1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Stoch: Ödül Beni Değiştirmez; Bundan Sonrası İçin Motivasyon Oldu
Stoch: Ödül Beni Değiştirmez; Bundan Sonrası İçin Motivasyon Oldu

Stoch: Ödül Beni Değiştirmez; Bundan Sonrası İçin Motivasyon Oldu

FIFA Puskas Ödülü’nü kazanan Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusü Miroslav Stoch, mutluğu olduğunu belirterek, "Bu sadece bir ödül.

A+A-

FIFA Puskas Ödülü’nü kazanan Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusü Miroslav Stoch, mutluğu olduğunu belirterek, "Bu sadece bir ödül. Beni değiştirmez, sadece bundan sonrası için motivasyon oldu." dedi.

Miroslav Stoch, takımın kamp yaptığı Sentido Zeynep Golf Hotels’de bir basın toplantısı düzenledi. Ödül gecesinin kendisi için harika bir deneyim olduğunu kaydeden Stoch, "Ödülü kazandığım için değil, o ortamda bulunduğum için harikaydı. Kulübümü en iyi şekide temsil ettim.. Bu ödülü kazanmak önemliydi. Bir kez daha beni bu yarışta yalnız bırakmayan futbolseverlere teşekkürler. Ödülü kazanınca mutlu oldum ve büyük bir gururla sahneye çıktım. " diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Stoch, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak da "Ben Fenerbahçeliyim ve buranın oyuncuyum burada olduğum sürece kulübüme konsantre olacağım. En iyi şekilde işimi yapmaya çalışıyorum." şeklinde konuştu.

İlk yarıda fazla forma şansı bulamaması ve performansına yönelik ödülün kendisini değiştirip değiştirmeyeceğinin sorulması üzerine genç futbolcu, "İkinci yarı daha fazla şans bulmaya çalışacağım. Böylece gollere başlayacağım. Eğer ki bir gol atarsam gerisi gelecektir. Daha çok çalışmam gerektiği biliyorum. Bu ödülü kazanmak bir motivasyon kaynağı ama bu bir ödül ve rahatlık olmayacak. Ligin ilk yarısında oynayabildiğim zamanlar kendimi göstermeye çalıştım. Önemli goller de kaçırdım. Belki 5-6 gol bulabilseydim, iyi sezon geçiriyor da diyebilirdiniz." cevabını verdi.

"HER ZAMAN HERKESE SAYGIM VAR"

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın kendisiyle konuşmadığı yönünde çıkan haberlere de değinen Stoch, "Hocamla ve takım arkadaşımla ilgili kötü bir şey söylemedim. Caner’den çok daha iyi oyuncu olduğumu söylediğim tamamen yalan. Herkese saygım var. Ben hiçbir zaman başka bir oyuncudan daha iyi olduğumu söylemedim, konuşmadım." ifadelerini kullandı.

Stoch, Slovakya’da FIFA’dan bu derece özel bir ödül kazanan ilk futbolucu olduğunu da kaydederek, "Çok fazla mutluluk ve benimle gurur duyuyorlar, ben de bundan çok mutluyum. Herkes beni fazlasıyla takdir etti." şeklinde konuştu.

Bu arada Stoch, takım arkadaşı Selçuk Şahin'in 1. seçilen golüyle ilgili olarak 'antrenmanlarda bunun gibi golleri ben de atıyorum' ifadelerinin sorulması üzerine, "Özür dilerim Selçuk; ama ben Selçuk’un böyle bir gol attığını görmedim." diyerek, esprili bir cevap verdi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.