1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Su Ürünleri Fakültesi 21. Dönem Mezunlarını Uğurladı
Su Ürünleri Fakültesi 21. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Su Ürünleri Fakültesi 21. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 21. dönem mezunlarını düzenlenen bir törenle uğurladı.

A+A-

Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 21. dönem mezunlarını düzenlenen bir törenle uğurladı. Mithat Özsan Amfisi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde diplomalarını alan öğrenciler, sevinci ve hüznü bir arada yaşadı.

Törene, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Işık, öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Dekanı Prof. Dr. Oya Işık, davetlilere fakültenin yapısı ve uygulamalı derslere verilen önem hakkında bilgiler verdi. Sağlıklı bir yaşam için, su ürünlerinin tüketiminin yaygınlaştırılmasının gerektiğini belirten Prof. Dr. Işık, mezunların yapacakları mesleğin ülke kalkınmasındaki önemini anlattı. Prof. Dr. Işık konuşmasının sonunda öğrencilere: “Ülkemizin en gelişmiş ve öncü üniversitelerinden biri olan Çukurova’da öğrenim gördünüz, bunun haklı gururunu taşıyorsunuz. Üniversitemizle övünüyoruz. Destekleri ve sağladıkları olanaklardan dolayı başta rektörümüze ve üniversite yönetimine teşekkür ediyoruz. Kendinize güveniniz tam olsun, sorumluluk almaktan kaçınmayın çünkü sizler çok iyi yetiştiniz.” sözleriyle veda etti.

Su Ürünleri Fakültesi Mezunları adına konuşma yapan Fakülte Temsilcisi Fatih Buğrul, Adana ve Çukurova Üniversitesi’nde geçirdikleri 4 yılda hem bilgi anlamında hem de kültürel olarak önemli kazanımlar elde ettiklerini ifade etti. Mezun arkadaşlarının kendilerine harcanan emek ve zamana layık olacaklarına inandığını belirten Buğrul, edindikleri mesleki bilgiler ile ülkeye yararlı bir yurttaş, büyüklerine layık birer evlat olmaya çalışacaklarını söyledi.

4 yıllık eğitim süreci sonunda emeklerinin karşılığı olan diplomalarını almak üzere sahneye davet edilen mezunlar sevinci ve hüznü bir arada yaşadı. Fakülte birincisi Erhan Kılıç, başarı belgesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşare Aktaş Arnas’tan aldı. Kılıç mezunlar adına yaş kütüğüne plaket çaktı. Tören sonunda mezun öğrenciler hep beraber kep attı.
CİHAN

Su Ürünleri Fakültesi 21. dönem mezunlarını uğurladı

Su Ürünleri Fakültesi 21. dönem mezunlarını uğurladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.