1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Süleymanoğlu: Vergimizi Tam Ödeyip Huzur İçinde Çalışıyoruz
Süleymanoğlu: Vergimizi Tam Ödeyip Huzur İçinde Çalışıyoruz

Süleymanoğlu: Vergimizi Tam Ödeyip Huzur İçinde Çalışıyoruz

Giresun’da kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde 2. olan Süleymanoğlu İnşaat Genel Müdürü Abdurrahman Süleymanoğlu, "Vergimizi tam ödeyip huzur iç...

A+A-

Giresun’da kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde 2. olan Süleymanoğlu İnşaat Genel Müdürü Abdurrahman Süleymanoğlu, "Vergimizi tam ödeyip huzur içinde, içimiz rahat bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Giresun Vergi Dairesi, Giresun’da 2011 yılında kurumlar ve gelir vergilerinde ilk 5 içinde yer alan vergi rekortmenlerini açıkladı. Kurumlar vergisinde ödediği vergiyle rekortmenler listesinde 2. olan Süleymanoğlu İnşaat Ltd. Şti. Genel Müdürü Mimar Abdurrahman Süleymanoğlu, "Vergimizi tam ödeyip huzur içinde, içimiz rahat bir şekilde korkusuzca çalışıyoruz. Vergi kaçırmanın stresini ve korkusunu yaşamıyoruz. Kafamızı daha az nasıl vergi öderize yormak yerine daha çok çalışıp, çok üreterek, çok kazanarak ve daha fazla vergi ödeyerek, devletimize faydalı olmaya harcıyoruz." diye konuştu.

Mimar Abdurrahman Süleymanoğlu, şirket olarak elde ettikleri bu başarının takım çalışmasının sonucu olduğunun altını çizerek, sözlerine şöyle devam etti: "Başarımızda birlikte çalıştığımız kardeşlerimizin, onların eşlerinin ve kendi ailemin de büyük payı var. Biz çok büyük bir aileyiz. Biz şirket olarak geçmiş yıllarda vergi oranı yüzde 33 olduğu zaman da rekortmenler listesine girdik. Şu anda kurumlar vergisi oranı yüzde 20 olmasına rağmen hala insanların vergi kaçırmaya çalışmasını anlamıyorum. Ülkelerin her bakımdan üstün olabilmesi topladıkları vergi oranıyla orantılıdır. Devletten çok hizmet bekliyorsak, vergimizi de öderken zorlanmadan ödemeliyiz. Vergilerimizin başta eğitim, sağlık, ekonomik istikrar, yol, su ve daha bir çok hizmet olmak üzere, bize döndüğüne inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Ödedikleri yüksek vergi rakamlarının bir faydasının da müşterilerin firmalarına olan tevecühünü artırdığını dile getiren Süleymanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Bizden daire alan müşterilerimiz adımız vergi rekortmeni olunca bize daha bir güvenle yaklaşıyor. Halkımızın gözünde ciddi, güvenilir, güçlü bir firma olduk. Biz de bu güvene layık olmak için elimizden gelenin en güzelini üretmeye çalışıyoruz. Müşterilerimize yaptığımız projelerde sunduğumuz hizmetlerle halkımızın yaşam standardını yükseltmeye çalışıyoruz. İnşaatlarımızda kaliteyi en üst seviyeye çıkardık. Artık birinci sınıf binalar üretmeye başladık.”

Süleymanoğlu, vergilerini düzenli ödedikleri gibi Giresun ve Görele’de halkın yararına ve eğitimin gelişmesine yönelik yardımlar yapmaya da özen gösterdiklerini sözlerine ekledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.