1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sultanbeyli Belediyespor, Tur Biletini Kaptı
Sultanbeyli Belediyespor, Tur Biletini Kaptı

Sultanbeyli Belediyespor, Tur Biletini Kaptı

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanlığı tarafından tertip edilen lig maçlarında rakiplerini yenerek şampiyon olan Sultanbeyli Belediyespor U13 Takımı, İstanbul elemelerini de geçip Türkiye Şampiyonası’na adını yazdırdı.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanlığı tarafından tertip edilen lig maçlarında rakiplerini yenerek şampiyon olan Sultanbeyli Belediyespor U13 Takımı, İstanbul elemelerini de geçip Türkiye Şampiyonası’na adını yazdırdı. İstanbul Şampiyonası’nda oynadığın iki maçtan da galibiyetle ayrılan U13, Türkiye Şampiyonası için Manisa’ya gidiyor.

Son maçını Kâğıthane Belediyesi Sadabad Stadı’nda Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu ile yapan Sultanbeyli Belediyespor, karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu. Sultanbeyli temsilcisi, rakibini 3-1 yenip tur biletini kaptı. Kıran kırana geçen müsabakanın ilk golünü Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu oyuncusu Ali Fatih 22. dakikada kendi kalesine attı. Ardından 30. dakikada Abdülkadir’in geldi ve ilk yarı 2-0 skorla kapandı.

İkinci yarıya iki taraf da etkili futboluyla başladı. Rakip Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu yer yer kaleyi yokladı, ancak Sultanbeyli Belediyespor defansı atakları kesti. Karşılaşmanın yıldızı Abdulkadir 53. dakikada tekrar sahneye çıktı ve kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti. Ardından Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu futbolcusu Ali Fatih 56. dakikada takımının tek golünü attı ve karşılaşma 3-1 sona erdi. Bu skorla adını Türkiye Şampiyonası’na yazdıran Belediyespor tur biletini alan taraf oldu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.