1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sünnet Olan Depremzede Kardeşler İçin Mevlid-i Şerif Okundu
Sünnet Olan Depremzede Kardeşler İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Sünnet Olan Depremzede Kardeşler İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Van’da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen depremden sonda Çorlu’ya yerleştirilen Aşkan ailesinin 5 çocuğu sünnet oldu. Çocuklar için bugün Mevlid-i...

A+A-

Van’da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen depremden sonda Çorlu’ya yerleştirilen Aşkan ailesinin 5 çocuğu sünnet oldu. Çocuklar için bugün Mevlid-i Şerif okundu.

Geçtiğimiz hafta Çorlu Devlet Hastanesi'nde sünnet olan Engin, Diyar, Mazlum, Barış ve Doğan Aşkan

isimli çocuklar için bugün de Mevlid-i Şerif okundu. Çorlu tarihi Süleymaniye Camii'nde Öğle namazı sonrası okunan Mevlid'i çok sayıda vatandaş ile Aşkan ailesi dinledi. Mevlit sonrasında sünnet olan çocuklara Çorlu Müftülüğü tarafından, çeyrek altın, mealli Kuranı Kerim, namaz hocası ve Peygamberimizin hayatı isimli kitaplar hediye edildi.

Çocukların babası Yusuf Aşkan mevlit sonrası yaptığı açıklamada, "Allah Razı olsun, çocuklarım devlet hastanesinde sünnet oldu. Bu gün de camide mevlitleri okundu. Devletimize ve yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Van depreminde bütün mal varlığını kaybeden Aşkan ailesi, şuan Çorlu’da hayatlarını sürdürüyor. 8 çocuklu Aşkan ailesi Çorlu Öğretmen Lojmanları'nda devletin sağladığı imkanlarla yaşamlarına devam ediyor. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.