1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Survivor 2019 şampiyonu Yusuf'un annesi fenalaştı!
Survivor 2019 şampiyonu Yusuf'un annesi fenalaştı!

Survivor 2019 şampiyonu Yusuf'un annesi fenalaştı!

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan Şampiyonu Yusuf Karakaya oldu. Ancak final gecesinde Yusuf'un annesi, Acun Ilıcalı ile konuştuğu esnada fenalaştı ve herkesin yüreği ağzına geldi.

A+A-

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan Şampiyonu Yusuf Karakaya oldu.

Ancak final gecesinde Yusuf'un annesi, Acun Ilıcalı ile konuştuğu esnada fenalaştı..

Aylar süren Survivor macerasında sona gelindi ve hem Türk, hem de Yunan takımlarının şampiyonları belli oldu. Survivor Yunanistan şampiyonu Katerina Dalaka olurken, Türkiye'nin şampiyonu ise Yusuf Karakaya oldu. Ancak canlı yayında korkutan anlar yaşandı. Canlı yayında kazananın henüz belli olmadığı esnada Yusuf'un annesi, bir anda rahatsızlanarak endişelendirdi.

Tüm Türkiye'nin, Survivor 2019'un şampiyonunu merak ettiği anlarda finalistlerin aileleriyle konuşan Acun Ilıcalı, Yusuf'un annesiyle de konuşmak istedi. Ancak aşırı heyecandan garip hareketler sergileyen anne Zinnet Hanım, konuşmada güçlük çekti. Bir süre sonra da öksürüklere boğuldu.

Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi; Fenalaşan Zinnet Hanım, kısa süre içerisinde kendisine gelemeyince yayına apar topar ara verildi. Acun Ilıcalı “Zinnet Hanım’ın tansiyonu düştü. Doktorlarımızın kontrolü altında.” dedi. Yusuf ise canlı yayında gözyaşlarına engel olamadı..

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN;

http://www.etkihaber.com/survivor-final-gecesinde-korku-dolu-anlar-884v.htm

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.