1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. SURVIVOR HEYECANI TAM GAZ SÜRÜYOR
SURVIVOR HEYECANI TAM GAZ SÜRÜYOR

SURVIVOR HEYECANI TAM GAZ SÜRÜYOR

Survivor All Star yarışmacıları, şimdiye dek kaç kilo verdiler?

A+A-

SURVIVOR heyecanı ekranlarda tüm hızıyla sürüyor.. Geçtiğimiz akşam ise, yarışmacıların iki aydan bu yana ne kadar kilo verdikleri ekrana geldi.

Peki, Survivor All Star’da kim kaç kilo verdi?

Pascal Nouma; 97 Kilo ile Survivor’a gelen Pascal, 83.3 kilo Hilmicem İntepe; 77 kilodan, 68.6 kiloya düşmüş! Bozok; 90 Kilo ile geldiği Survivor’da 76.1 kiloya düşmüş! Turab; 85 kilodan 80 kolaya düşmüş! Doğukan Manço; 76 kilo ile geldiği Survivor’da 63.4’e düşmüş! Hasan; 107 kilo ile Survivor’a gelen Hasan şu an 87.3 kilo! Anıl; 90 Kilo ile Survivor’a gelen Anıl şu an 80.9 kilo Hakan; 96 Kilo ile Survivor’a gelen Hakan, şu an 83.3 kilo! Survivor’da en çok kilo kaybı yaşayarak erkekler içerisinde Ödül kazanan yarışmacı Hasan oldu. Fazlaca kilo kaybı yaşayan Hasan seçmiş olduğu bir arkadaşı ile kazandığı Ödül’ü paylaşacak.

Öte yandan, Survivor All Star birleşme partisinde Acun Ilıcalı’dan büyük sürprizler geldi. Survivor All Star Birleşme partisinde Yok Böyle Dans heyecanı yaşayan yarışmacılara Panama’nın en iyi dansçıları eşlik etti. Survivor All Star’da sürprizler bununla sınırlı değildi!.. 

Survivor All Star'da Hadise sürprizi de yaşandı. Hadise, birleşme partisinde Survivor All Star’da Ünlüler ve Gönüllülerle birlikte eğlendi! Canlı şarkılar eşliğinde Survivor All Star’da Hadise geceye damga vuran isim oldu…

004d4d04.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.