1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. Survivor'da ünlüler takımına şok
Survivorda ünlüler takımına şok

Survivor'da ünlüler takımına şok

Survivor All Star'ın dün yayınlanan bölümünde Ünlüler takımında yer alan Doğukan takım arkadaşlarını şoke eden bir karar verdi!

A+A-

Survivor All Star’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki büyük finallere iki hafta kala dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Survivor’daki yeni kurallar gereği artık hızlandırılmış çekimlerin yapıldığı adada, Pazar ve Pazartesi akşamları da iki tane dokunulmazlık oyunu yapılacak ve her oyunda çıkan adaylar ünlüler ve gönüllülerden karışık olarak elemeye kalacak. Geçtiğimiz hafta son defa yapılan sms oylamasında yarışmacıların aldıkları oylar bu elemelerde geçerli olacak ve en az oyu alan yarışmacı adaya veda edecek.

Cumartesi akşamı ödül oyununu da kaybeden ünlüler takımı, Pazar akşamı yayınlanan bölümdeki ilk dokunulmazlık oyununu da farklı bir şekilde kaybettiler. Geçen hafta Anıl’ın elenmesinden sonra 4 kişi kalan ünlüler takımında birbirlerine yakın olan ve bir grup şeklinde davranan Doğukan, Hakan ve Serenay arasında konseyde ilginç gelişmeler yaşandı. Konseyde Hakan ve Serenay’ın Merve Aydın’ın ismini yazdı. Merve Aydın ise Serenay’ın adını yazarken, herkesin Merve’yi yazmasını beklediği Doğukan adeta ters köşe yaparak haftalardır yakın olduğu gruptan Serenay’ın adını yazarak onun da elemeye girmesini sağladı.

DOĞUKAN’IN STRATEJİSİ HERKESİ ŞOKE ETTİ!

Pazartesi akşamki ikinci dokunulmazlık oyununun da kaybedilmesi halinde Merve Aydın’ın karşısına Hakan ve Serenay’ın kendi ismini yazacağını bilen Doğukan, güçlü aday Merve’yle karşı karşıya kalmak yerine oyunun daha az olduğunu bildiği Serenay’ı yazdı. Böylece Serenay’ı da eleme potasına sokmuş olan Doğukan, ikinci dokunulmazlığın da kaybedilmesi halinde Merve Aydın ve Serenay’la birlikte elemeye kalmış olacak.

“ONA BU ADAYI DAR EDERİM”

Doğukan’ın Serenay’ın ismini yazdığının ortaya çıkmasından sonra ise herkes büyük şaşkınlık yaşadı. Hakan Doğukan’a büyük tepki gösterirken, bugüne kadar 100 günden fazla süren dostluklarını satmakla suçladı. Hakan ikinci dokunulmazlığı kazanmaları halinde ise Serenay’ı da boşu boşuna elemeye sokmuş olacağı için Doğukan’a sert tepki gösterdi. Hakan “Biz kazanırsak gönüllülerden bir kişi, bizden ise iki kişi elemeye kalmış olacak. Sen kendini kurtaracaksın diye yarın kazanınca karşı takımdan bir adayın karşısına bizim takımdan iki kişiyi koymuş oldun. Bu mu senin duruşun. Survivor’da böyle bir şey yaşanmamıştır. Eğer Doğukan yüzünden Serenay bu adadan giderse ona bu adayı dar edeceğim” dedi.

“SURVİVOR’A EN İYİ ARKADAŞIMI BULMAYA GELMEDİM”

Doğukan ise konseydeki şaşırtan kararından sonra ilginç açıklamalar yaptı. Survivor’a en iyi arkadaşını bulmaya gelmediğini söyleyen Doğukan “Ben istediğim kişiyi yazarım. Serenay’ı yazmasam ben kendimi ateşe atmış olacaktım bavulumu toplar giderim o zaman. Ben buradan gittikten sonra siz benim hayatımda olmayacaksınız” dedi. Ünlüler takımındaki ilginç konsey Acun IIılcalı’ya da şaşırttı. Ilıcalı bugüne kadarki en ilginç ada konseyinin bu olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.