1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Suşehri Sakinleri 2. Uçurtma Şenliği'nde Eğlendi
Suşehri Sakinleri 2. Uçurtma Şenliğinde Eğlendi

Suşehri Sakinleri 2. Uçurtma Şenliği'nde Eğlendi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde düzenlenen 2. Uçurtma Şenliği'nde havaya bırakılan uçurtmalar gökyüzünde renk cümbüşü oluşturdu. İlçe merkezi Aşağı Sarıca...

A+A-

Sivas'ın Suşehri ilçesinde düzenlenen 2. Uçurtma Şenliği'nde havaya bırakılan uçurtmalar gökyüzünde renk cümbüşü oluşturdu.

İlçe merkezi Aşağı Sarıca Çayırlığı mevkiinde yapılan şenlik, 7’den 70’e yer yaştan insanın katılımıyla gerçekleşti.

Kösedağ Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Özel Suşehri Selçuk Fen Dershanesi’nin ortaklaşa yürüttüğü şenliğe katılan çok sayıda vatandaş, neşeli ve eğlenceli bir gün geçirdi. Şenlikte kendi aralarında bayan ve erkekler elma yeme, yumurta taşıma, çuval koşusu, önce oturma, bilek güreşi gibi ilginç yarışmalar gerçekleştirdi. Birbirinden güzel uçurtmaların semayı süslediği şenlikte yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Şenliği organize eden Kösedağ Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Aydın Sel, ‘’Bu yıl 2.’sini düzenlediğimiz şenliğine katılımdan çok memnunum. Uçurtma şenliği kapsamında birlik, beraberlik ve dostluğu buluşturmak istiyoruz. Bu şenliği her sene tekrarlamak, gelenek haline getirmek çabasındayız." dedi.

Suşehri Özel Selçuk Fen Dershanesi Müdürü Ahmet Tişra ise uçurtma şenliği ile aile ve çocukların sosyal aktivitelerle eğlenceli zaman geçirmelerini; kaynaşma ve tanışma ortamı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.