1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. SÜÜPEERR MEMURR
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

SÜÜPEERR MEMURR

A+A-

SÜÜPEERR MEMURR

MEMUR, 1,5 MİLYON DOLARA KONAK ALDI!

İŞTE BENİM MEMURUM

2 BİN LİRA AYLIK ALAN GÜMRÜK MEMURU, KENDİNE 1.500.000 DOLARA KONAK ALMIŞ!!

KONAKTA OTURUP BİN 600 LİRA AİDAT VERİYOR..

Değerli www.etkihaber.com  okuyucuları; elektronik postayla olsun, telefonla olsun ya da mektupla olsun tarafıma öylesi ihbarlar geliyor ki inanın önce ciddiye alamıyorum. Ancak sonra da, ‘ACABA’ deyip başlıyorum araştırmaya.. İşte bu yazım da, böylesi uçuk ama araştırdıkça doğruluğuna emin olduğum bir mektup sonrası kaleme alınmış bir olay.

Önce inanmadım!

İddia sahibi, kendinden oldukça emin. Diyor ki; “Vallaha Aykut Bey, bende inanamadım ama doğru. Aylığı yalnız 2 bin lira olan gümrük memuru kendine sosyetenin bile almayı düşünürken şapkasını önüne koyduğu 1. 500.000 Dolarlık konak aldı.” Adı bende saklı kişinin iddiasına önce gülüp geçiyorum doğal olarak.. Ama sonradan ‘Neden Olmasın’ diye başlıyorum araştırmaya..Ne yani diyorum kendi kendime olamaz mı? Müdürü oturur da, muayene memuru oturamaz mı konakta. (Biliyorsunuz değil mi o müdürü) Onun hakkı yok mu konakta oturmaya!.

AVRUPA YAKASINDA

Evet, ne yazık ki bu iddia da 10 gün süren araştırmam sonucunda gerçektende doğru çıktı! Memur aynı daha önceki yazılarımda belirttiğim -adı bende saklı- o gümrük müdürü gibi Ataköy Konakları'nda oturuyor. Size biraz konakları anlatayım. Bu konaklar, İstanbul'un Avrupa Yakası’nda efendim. Tuvaletinden bile baksanız ful deniz görür bu evler. Konakların içine şifreli kartlarla girebilirsiniz. Sizin anlayacağınız son zamanlarda dillendirilen akıllı evlerden bu konaklar. Konakların yanında da, muhteşem alış veriş merkezleri bitmek üzere. Efendim konaklarımızın adı da herkesçe bilinen meşhurrrrrr ATAKÖY KONAKLARI.

Alacaksanız pazarlık yapın vallahi ucuza geliyor..

Tanesini pazarlık yaparsanız biraz daha ucuza getirebilirsiniz bu konakların. Adı bende saklı bu memur arkadaşta öyle yapmış gariban. 1.700.000 lira olan konağı, 200.000 bin dolar düşürerek 1.500.000 dolara satın almış. Ne yapsın garip, alışmış küçükten buyana konaklarda oturmaya.. Bu süper gümrük memurumuz, daha önce Atatürk Havalimanı'nda görev yapmış. Şimdi Antalya Havalimanı'nda devlete, vatana, millete hizmet veriyor.. Ama ailesi İstanbul'da yani Ataköy Konakları'nda oturuyor. Nasıl göresim geldi bu memur arkadaşımı şeytan atla diyor uçağa git Antalya'ya gör tosunu. Analar ne memurlar yetiştirmiş!!.

‘Müfettişlerle komşu’

Ataköy Konakları'nın en büyük özelliklerinden biri de, başta gümrük müfettişleri olmak üzere üst düzey gümrükçülerin oturduğu 80 metrekarelik Gümrük Müsteşarlığı lojmanlarına çok yakın olması. Yani şaşırmamak elde değil sevgili okuyucularım. Sormak isterim bu memurun amirine, müdürüne ya da çok değerli müfettişlere; Ya bu tosunu hiç mi görmezsiniz o konaklara girip çıkarken arkadaş? Yoksa görmezden mi gelirsiniz? Yoksa sizde mi aldınız bu ucuz konaklardan birer tane?..

Müsteşarlık Şuan Yoğun

Bunlar bilinenler, bilinmeyenleri ya bana gönderirler yakında ya da Müsteşarlık araştırırsa hep birlikte öğrenmiş oluruz. Ama şu aralar, Müsteşarlığın oldukça hareketli ve yoğun olduğunu duydum. Öğrendiğim kadarıyla makamda spor müsabakaları başlamış. Özellikle de tercih edilen spor dalı boksmuş. Anlayan anladı herhalde;-) Bu müsabakayı, önümüzdeki günlerde kulakları çınlasın aynı Orhan Ayan gibi canlı canlı anlatacağım sizlere bu köşeden. Sevgili okuyucularım, yazıyı daha fazla uzatamayacağım. Çünkü büyük tansiyon çıktı 19'a. İnanın tansiyon nedir bilmezdim bu yazılara başlamadan önce. Ama gelin görün ki durum şimdi böyle. Telefon, faks vs. susmuyor bir yandan da. Sizin anlayacağınız yağmur misali ihbar yağıyor!. Şimdilik bu kadar etkihaber okuyucuları. Ha unutmadan söyleyeyim; eğer konakları merak ederseniz bir tık kadar uzakta size "atakoykonaklari.com"

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum