1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Tahsin Yılmaz: Özhaseki Kayseri'nin Ufkunu Açtı
Tahsin Yılmaz: Özhaseki Kayserinin Ufkunu Açtı

Tahsin Yılmaz: Özhaseki Kayseri'nin Ufkunu Açtı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret eden Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz açıklamalarda bulundu.

A+A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret eden Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "Sizi yakından takip ediyoruz. Çok güzel hizmetleriniz var." dedi. Türk Telekom Bölge Müdürü Muhammed Katmer ise "Yapılan hizmetler sayesinde Kayseri, Türkiye'nin bir marka değeri oldu." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Bölge Müdürü Muhammed Katmer ve beraberindeki Telekom yetkililerini makamında ağırladı. Ziyarette Türk Telekom'un hizmetleri hakkında bilgiler veren Genel Müdür Yılmaz, yüzde 32 hissesi devlete ait olan Türk Telekom'un hala Türkiye'nin en milli kuruluşlarından biri olduğunu kaydetti.
Türk Telekom Bölge Müdürü Muhammed Katmer ise Kayseri'de görev yapmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu kaydederek, görev süresi boyunca Başkan Özhaseki'nin tecrübe ve birikimlerinden istifade etmeyi arzuladığını anlattı.

Başkan Özhaseki'nin Erciyes'te gerçekleştirdiği dönüşümün de konuşulduğu ziyarette Bölge Müdürü Katmer, Kayseri'ye gelen misafirlerini büyük bir gururla Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ne götürdüğünü anlattı. Erciyes'in Türkiye'nin gerçek anlamda ilk kayak merkezi olduğunu ifade eden Katmer, "Kayseri, sizin ortaya koyduğunuz vizyon doğrultusunda çok farklı bir noktaya gidiyor. Erciyes'te çok modern bir kayak merkezi kuruldu. Şehir, sanayi kenti olmasının yanında turizm kenti olarak anılmaya başladı. Kış cenneti olan bir Kayseri bizi bekliyor." ifadesini kullandı.

"DEZAVANTAJLARI AVANTAJA ÇEVİRDİK"

Başkan Özhaseki ise bazı şehirlerin coğrafi ve siyasi konumları itibariyle avantajlı olduklarını, ancak Anadolu şehirlerinde artı birtakım gayretin gerektiğini anlattı. Anadolu şehirlerinde gayret gösterilmezse şehirlerin küçülüp, gerileyeceğine vurgu yapan Başkan Özhaseki, "Şehirlerin kaderi biraz da yöneticilerin ufuklarına bağlıdır. Yöneticiler iyi işler yapar, projeler ortaya koyarsa o şehirler büyür, gelişir." şeklinde konuştu.

Kayseri'nin, konum itibariyle çok avantajlı bir il olmadığını söyleyen Başkan Özhaseki, büyük projelerin altına girerek risk aldıklarını ifade etti. Bu projelerin Kayseri'nin ufkunu açtığına vurgu yapan Başkan Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projelerinden Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi projesi hakkında konuklarına bilgiler sundu. Başkan Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi açısından projenin büyük bir bölümünün tamamlandığını söyleyerek, bu yıl Erciyes'e 21 otel yapılacağını hatırlattı. Bu otellerle birlikte yatak kapasitesinin 6 bine çıkacağından söz eden Başkan Özhaseki, pist uzunluğunun da 200 km olacağını belirtti. Başkan Özhaseki ziyarette Kayseri'nin üniversiteler şehri olarak anılma sürecine de değinerek "Kayseri, bulunduğu konuma emek verilerek ve alınteri dökülerek geldi." dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.