1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TAKSİM MEYDANI TEMİZLENDİ
TAKSİM MEYDANI TEMİZLENDİ

TAKSİM MEYDANI TEMİZLENDİ

Göstericiler ve polislerin çatışmaları sonucu savaş alanına dönen Taksim Meydanı gece temizlik ekipleri tarafından temizlendi.

A+A-

Göstericiler ve polislerin çatışmaları sonucu savaş alanına dönen Taksim Meydanı, gece temizlik ekipleri tarafından temizlendi. Yerler suyla yıkandı. Eylemcilerin parçalayarak yaktıkları araçlar, çekiciler tarafından kaldırıldı.

Polisin, eylemlerin başlamasından 3 gün sonra Taksim Meydanı’ndan çekilmesinin ardından meydan ve çevresi eylemciler tarafından harabeye çevrilmişti. Canlı yayın araçları, belediye otobüsleri, iş makineleri ve vatandaşlara ait sivil araçlar parçalanarak yakılmıştı. Dün sabah saatlerinde polis ekiplerinin tekrar alana girmesiyle Atatürk Kültür Merkezi ve Atatürk Anıtı üzerinde bulunan pankart ve afişler temizlendi. Gece saatlerinde ise önce çekiciler yardımıyla yakılan ve parçalanan araçlar meydandan çekilerek götürüldü. Ardından belediyeye ait temizlik işçileri çöplüğe dönen meydanı süpürerek tazyikli suyla yıkadı. Polis ekiplerinin meydanı pankart kirliliğinden korumak için bekleyişi sürüyor. CİHAN

Taksim Meydanı temizlendi

Taksim Meydanı temizlendi

Taksim Meydanı temizlendi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.