1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TAKSİM MEYDANI’NDA ARI VIZILTILARI
TAKSİM MEYDANI’NDA ARI VIZILTILARI

TAKSİM MEYDANI’NDA ARI VIZILTILARI

Taksim Meydanı’nda eylemlerin sona ermesiyle birlikte arı vızıltıları duyulmaya başlandı!

A+A-

Taksim Meydanı’nda eylemlerin sona ermesiyle birlikte arı vızıltıları duyulmaya başlandı. İnşaat demirlerinin aralarına yuva yapan arılar çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti. Çatışmalar sebebiyle meydandan uzaklaşan güvercinler ise önceden olduğu gibi Taksim Cumhuriyet Anıtı çevresinde fotoğraf karelerindeki yerlerini almaya devam ediyor.

Taksim Meydanı ve Gezi Parkı’nda yaşanan olaylar yerini sakinliğe bıraktı. Gezi Parkı’nda ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapıldı. Meydanda ise tahrip edilen yerler onarıldı. Hayatın normal akışına döndüğü Taksim’de doğal hayat da canlanmaya başladı. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini ise meydandaki inşaat alanına yuva yapan arılar çekti. Yuvalarına girip çıkan arılar havanın da açık olmasıyla birlikte zaman zaman etrafa dağılıyor. Geçtiğimiz günlerde çatışmalar sebebiyle meydandan uzaklaşan güvercinler Cumhuriyet Anıtı’nın bulunduğu noktaya geri döndü. Yerli ve yabancı vatandaşlar tarafından beslenen güvercinler fotoğraf karelerindeki yerlerini almaya devam ediyor.

Öte yandan arılar geçtiğimiz günlerde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun paylaştığı twiti hatırlattı. Vali Mutlu, twitte Gezi Parkı’ndaki arı vızıltıları ve ıhlamur kokusundan söz etmişti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.