1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Taksim Meydanı'nda Basın Mensuplarına Kimlik Kontrolü
Taksim Meydanında Basın Mensuplarına Kimlik Kontrolü

Taksim Meydanı'nda Basın Mensuplarına Kimlik Kontrolü

Taksim Meydanı'ndan polisin çekilmesi ile alana hakim olan göstericiler çekim yapan gazetecilere müdahale ediyor.

A+A-

Taksim Meydanı'ndan polisin çekilmesi ile alana hakim olan göstericiler çekim yapan gazetecilere müdahale ediyor. Kimliği belirsiz kişiler, hangi kurumdan olduklarını sorduğu basın mensuplarından, kimliklerini göstermesini istiyor.

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayların büyümesi ile polis çekilmişti. Polisin çekilmesi ile birlikte özellikle Gezi Parkı ve çevresine yerleşen eylemciler ilk günden itibaren polisin yanı sıra medyaya da büyük tepki göstermişti. Televizyonların canlı yayın araçlarını hurdaya çeviren göstericiler, araçları meydanın ortasında ters çevirmişti. Taksim'de bugün sakin bir gün yaşanmasına rağmen hayat normale dönmüş durumda değil. Meydana çıkan yollar kapalı. Gezi Parkı'nın yanında camları kırılarak hurdaya çevrilen İETT otobüsü kaldırılmayı bekliyor. Sıraselviler Caddesi ve Gümüşsuyu Caddesi'nden Taksim'e girişler de hurdaya dönen araçlarla ve çöp konteynerleri ile kapatılmış durumda. Bazı özel bankaların hasar gören güvenlik kameralarını tamir ettikleri gözleniyor. AKM'de ve Cumhuriyet Anıtı'nda asılan yasa dışı bayrakların henüz bulundukları yerden indirilmediği gözleniyor. İstiklal Caddesi'nde ise hayatın yavaş yavaş normala dönüyor.

Bu arada, gazeteciler de meydanada rahat hareket edemiyor. Bazı göstericilerin gazetecileri kimlik sorarak alana aldığı görüldü. Fişlenen medya organları ve muhabirler alana alınmıyor.




CİHAN

Taksim Meydanı'nda basın mensuplarına kimlik kontrolü

Taksim Meydanı'nda basın mensuplarına kimlik kontrolü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.