1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Tansak: Her Sağlıklı Bireyin Bir Gün Engelli Kalma İhtimali Olduğu Unutulmamalı
Tansak: Her Sağlıklı Bireyin Bir Gün Engelli Kalma İhtimali Olduğu Unutulmamalı

Tansak: Her Sağlıklı Bireyin Bir Gün Engelli Kalma İhtimali Olduğu Unutulmamalı

AK Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, engelli bireylerin engellerinin, sağlıklı bireylerle el ele verilerek aşılabileceğini söyledi.

A+A-

AK Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, engelli bireylerin engellerinin, sağlıklı bireylerle el ele verilerek aşılabileceğini söyledi. Engelli olmanın bir tercih olmadığını belirten Tansak, her sağlıklı bireyin engelli kalma ihtimalinin hiç zaman akıldan çıkarılmaması gerektiğini ifade etti.

Manavgat beldelerinde yaptığı engelli ziyaretleriyle ilgili bilgilendirme yapan Tansak, engellilerin topluma kazandırılması ve engelli ailelerinin moral, motivasyon ve moral bulmaları için ev ziyaretlerine aralıksız devam edeceklerini kaydetti. Toplumun engellilere bakış açısının her geçen gün değiştiğini anlatan Tansak, engellilere acıma yerine her sağlıklı bireyin elinden tutarak topluma kazandırılmasında güç birliği yaparak engellelerin aşılması gerektiğini söyledi.

Tansak, "Engelli çocuğu aileleri ziyaret ederek karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi alıyoruz. AK Parti'li kadınlarla yaptığımız ziyaretlerde ailelerinin moral değerlerinin yükseldiğini gördük. Her sağlıklı bireyin, bir engelli kardeşinin elinde tutarak sosyal hayata karışmada engellerinin kaldırılmasında toplumsal güç birliğine ihtiyaç var. Engelli olmak bir tercih değil. Her sağlıklı bireyin, engelli kalma ihtimali var. Engelli kardeşlerimizin engellerini aşmada elinden tutarak güç birliği yapalım." diye konuştu. CİHAN

Tansak: Her sağlıklı bireyin bir gün engelli kalma ihtimali olduğu unutulmamalı

Tansak: Her sağlıklı bireyin bir gün engelli kalma ihtimali olduğu unutulmamalı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.