1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Taraftar Yönetimi Yalnız Bırakmıyor
Taraftar Yönetimi Yalnız Bırakmıyor

Taraftar Yönetimi Yalnız Bırakmıyor

Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi sonrası UEFA'yı protesto etme kararı alan sarı lacivertli taraftarlar, büyük bir grup halinde Nyon'daki UEFA Merkezi'ne geldi.

A+A-

Fenerbahçe'nin ve yöneticilerin UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu’ndaki duruşmalı toplantısı, İsviçre yerel saatiyle 08.45’te başladı. Sarı - lacivertli taraftarlar ise duruşmada başkan ve yöneticilerini yalnız bırakmamak için UEFA'nın Nyon'daki merkez binası önünde toplanarak tezahüratlarla destek oldu.

İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan toplantıda, Başkan Aziz Yıldırım liderliğindeki heyet, UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu’nda savunmalarını yapmaya devam ediyorlar.

Bu arada, başta Avrupa’nın çeşitli merkezlerinde bulunan Fenerbahçe Taraftar Dernekleri aracılığıyla organize olan sarı - lacivertli taraftarlar Nyon’daki UEFA merkezinin önüne gelerek, kulüp ve yöneticilere desteklerini sürdürüyor.

UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Fenerbahçe Kulübü ve yöneticileri yaklaşık 1000 kadar taraftar tezahüratlarla destek olurken, Gaziantepspor eski başkanı Celal Doğan da taraftarların arasında yer aldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi sonrası UEFA'yı protesto etme kararı alan sarı - lacivertli taraftarlar, büyük bir grup halinde Nyon'daki UEFA Merkezi'ne geldi.

İsviçre'nin yanı sıra Hollanda, Almanya, Fransa ve Türkiye'den gelen 4 otobüs dolusu taraftarlar, UEFA'nın merkez binası önünde buluştular. Sırtlarında taşıdıkları çantalara sarı lacivert balon asan taraftarlar, hem UEFA'yı protesto ederken, hem de açtıkları çeşitli pankart ve dövizlerin yanı sıra yaptıkları tezahüratlarla Fenerbahçeli yöneticilere destek verdiler. Taraftarlar, 25 milyon taraftar olduklarına da vurgu yaptılar.

Fenerbahçeli taraftarlar özellikle hem Fransızca hem de İngilizce olarak yazdıkları dövizlerde, "25 milyon Fenerbahçeli taraftar olarak UEFA sana sesleniyoruz: Fenerbahçe adalet istiyor" ifadesi yer aldı.
CİHAN

Fenerbahçe taraftarı Nyon'da yönetimi yalnız bırakmadı

Fenerbahçe taraftarı Nyon'da yönetimi yalnız bırakmadı

Fenerbahçe taraftarı Nyon'da yönetimi yalnız bırakmadı

Fenerbahçe taraftarı Nyon'da yönetimi yalnız bırakmadı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.