1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Tarkan'ın düğün tarihi ve yeri belli oldu!
Tarkanın düğün tarihi ve yeri belli oldu!

Tarkan'ın düğün tarihi ve yeri belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde Tarkan’ın kız istemeye gittiği ve evleniyor haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sonunda Tarkan’ın düğün tarihi ve düğünü yapacağı yer belli oldu.

A+A-

Hayranları tarafından tepkiyle karşılanan Tarkan’ın evlilik haberi, hayranlarının aklında; Tarkan ne zaman evleniyor?, Tarkan gerçekten evleniyor mu? ve Tarkan neden o kızı seçti? gibi sorular yarattı. Tarkan neden o kızı seçti bilinmez ama düğün tarihi ve yeri sonunda belli oldu. İşte detaylar…

Düğün önümüzdeki Nisan ayında, Almanya’da olacak!

Almanya’da yaşayan ve hayranı olduğu belirtilen Pınar Dilek ile hayatını birleştirmeye hazırlanan Tarkan, iddialara göre önümüzdeki Nisan ayında, Almanya’nın Köln şehrinde dünya evine girecek.

Tarkan baba olmak istiyor!

Önümüzdeki Nisan ayında Almanya’da yaşayan Pınar Dilek ile dünya evine girmeyi planlayan Tarkan, İddialara göre bir an evvel baba olmak istiyor. Elini çabuk tutarak önümüzdeki Nisan ayında evlenecek olan Tarkan’ı önümüzdeki yıl kucağında bebeği ile görebiliriz.

Pınar Dilek Kimdir?

Almanya Duisburg doğumlu Pınar Dilek 30 yaşında. Annesi Elazığlı, babası ise Urfalı.

İddialara göre Pınar Dilek, herkes gibi Tarkan hayranıymış!

Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüş. (Hürriyet)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.