1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Tarsus İdman Yurdu’nun Antalya Kampı Sona Erdi
Tarsus İdman Yurdu’nun Antalya Kampı Sona Erdi

Tarsus İdman Yurdu’nun Antalya Kampı Sona Erdi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, 28 Aralık’tan bu yana Antalya’da sürdürdüğü kamp çalışmalarını tamamladı.

A+A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, 28 Aralık’tan bu yana Antalya’da sürdürdüğü kamp çalışmalarını tamamladı. Sarı - lacivertliler, bu kamp sürecinde Batman Petrol, Kızılcahamam ve Kahramanmaraşspor ile hazırlık maçları yaptı.

Antalya kampının genel olarak verimli geçtiğini ifade eden Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, “Özellikle sakat oyuncularımızın düzelmesi ve takımla birlikte çalışmaya başlamaları bizler açısından sevindirici bir durum. Fakat,bir rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçiren Hasan, ameliyat oldu ve 3 hafta takımdan uzak kalacak.” dedi.

Oynadıkları hazırlık maçları ile eksiklerini görme imkanı bulduklarına dikkati çeken Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, “Antalya kampımız 11 Ocak itibariyle sona erdi. Oyunculara 15 Ocak’a kadar izin vereceğiz. Ardından yeniden Tarsus’ta toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına devam edeceğiz. Son hazırlık maçımızı ise 19 Ocak Cumartesi günü sahamızda İskenderun Demirçelik Spor ile yapacağız.” diye konuştu.

Transfer konusundaki belirsizliğin devam ettiğine dikkati çeken Dinçbudak, şu ana kadar transfer konusunda bir gelişmenin yaşanmadığının altını çizdi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.