1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Taş Mağazalar Esnafı Derneği’nden Aziziye Belediye Başkanı Cengiz’e Ziyaret
Taş Mağazalar Esnafı Derneği’nden Aziziye Belediye Başkanı Cengiz’e Ziyaret

Taş Mağazalar Esnafı Derneği’nden Aziziye Belediye Başkanı Cengiz’e Ziyaret

Erzurum Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Suat Demirci, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti.

A+A-

Erzurum Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Suat Demirci, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti. Dernek yönetiminden Talip Ekinci ve Onur Temiz ile birlikte belediyeye gelen Demirci, yeni kurdukları dernek hakkında bilgi verdi. Amaçlarının Taş Mağazalar esnafının birlik ve beraberliğini arttırmak olduğunun altını çizen Demirci, esnafın sorunlarının çeşitli platformlarda dile getirildiğini ifade etti.

Taş Mağazalara tekrar canlılık kazandırmak ve eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için çalıştıklarını kaydeden Demirci, “Taş mağazalara eski canlılığını kazandırmak ve esnafımız arasında sosyal etkileşimi arttırmak amacındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, bir dizi etkinlikler düzenliyoruz. Bu noktada ilimizdeki yerel yönetimlerle ve diğer kurumlarla istişare ediyoruz.” dedi.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz de, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmezleri olduğuna vurgu yaparak, Taş Mağazalar esnafını da bir araya gelerek kurdukları dernekten ötürü kutladı. Taş Mağazaların ticari bir kimliğinin olduğunu ve bu kimliğin korunması gerektiğinin altını çizen Başkan Cengiz, “Esnafın bir araya gelerek dernek kurmalarını ve Taş Mağazaları eski cazibesine kavuşturma amaçlarını takdirle karşılıyorum. Heyecanlı bir ekibin bu amaç doğrultusunda yola çıkarak, Taş Mağazalara yeni bir vizyon kazandırma çabası bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu gayretinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılar diliyorum. Şahsınızda tüm Taş Mağazaları esnafına da selam ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.