1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Taşağıl'da Kursa Katılan 430 Yetiştirici Aşılama Ve Budama Belgesi Aldı
Taşağılda Kursa Katılan 430 Yetiştirici Aşılama Ve Budama Belgesi Aldı

Taşağıl'da Kursa Katılan 430 Yetiştirici Aşılama Ve Budama Belgesi Aldı

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl beldesinde Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında 430 kursiyere aşılama ve budama sertifikası aldı. Kursu...

A+A-

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl beldesinde Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında 430 kursiyere aşılama ve budama sertifikası aldı.

Kursu bitiren Taşağıllı 430 meyve yetiştiricinin belgesini Taşağıl İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, belde belediye başkanı Ahmet Alp, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı, Okul Müdürü Halil Telli, AK Parti Antalya İl Genel Meclisi üyesi Ömer Şahin, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Birol Tuncel ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri verdi.

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, 3 bakanlığın uygulamaya koyduğu Okullar Hayat Olsun projesi ile 430 yetiştiricinin Taşağıl İlköğretim Okulu'nda aşılama ve budama kursu görerek belge aldığını söyledi. 430 kişinin belge aldığı törenin Okullar Hayat Olsun projesine güzel bir örnek olduğunu belirten Bulgurlu, sertifikalılarını alan yetiştiricilerin daha bilinçli meyve yetiştiriciliği yapacaklarını kaydetti.

Manavgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Birol Tuncel, Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) ile bilinçli tarım ve meyve yetiştiriciliğine yönelik birlikte kurs açılımlarının devam edeceğini belirtti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.