1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tbmm Başkanı Çiçek'ten Destek Sözü
Tbmm Başkanı Çiçekten Destek Sözü

Tbmm Başkanı Çiçek'ten Destek Sözü

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Turhal'da yapılacak 4 yıllık yüksekokula elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

A+A-

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Turhal'da yapılacak 4 yıllık yüksekokula elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Ankara Turhallılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce organize edilen 'Yaza Merhaba Tanışma ve Kaynaşma Programı'nda Turhal'de yapılacak olan yüksekokul için davetlilere destek çağrısı yapıldı. Ankara Crowne Plaza Otel'de düzenlenen programa TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Tokat G.O.Ü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Turhal'da yapılacak 4 yıllık yüksekokul inşaatı ile ilgili üzerine düşecek olan her türlü desteği vereceğini dile getirdi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ise okul inşaatının kaba kısmının yapımını üstlenen işadamı Mürsel Güven'e ve destekte bulunan işadamlarına teşekkür ederek, konuşmasına şöyle devam etti: "Bizim bundan sonraki asıl hedefimiz bu okulun önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmete başlamasıdır. Yardımsever işadamlarımızın desteğinin yan sıra her ne pahasına olursa olsun Turhal Belediyesi olarak var gücümüzle destek olacağız ve inşallah seneye eğitime yetiştireceğiz."

Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü de 4 yıllık yüksekokulun ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkesi kutladığını belirterek, yüksekokulun açılmasıyla ilçenin çehresinin değişeceğini söyledi. Dört yıllık Yüksekokul’un ilçede hizmete girmesiyle ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına katkı sağlayacağını ifade eden Ünlü, okulun bir an önce bitirilme temennisinde bulundu.

Program, 4 yıllık yüksekokula desteklerinden dolayı TBMM Başkanı Cemil tarafından Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen’e, Turhallı işadamı Mürsel Güven’e ve diğer işadamlarına teşekkür plaketi verilmesi ile son buldu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.