1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tekirdağ Huzurevi Sakinlerinden Zafer Koleji'ne Ziyaret
Tekirdağ Huzurevi Sakinlerinden Zafer Kolejine Ziyaret

Tekirdağ Huzurevi Sakinlerinden Zafer Koleji'ne Ziyaret

Tekirdağ Huzurevi'nde kalan yaşlılar, iki hafta önce kendilerini ziyarete gelen Zafer Koleji yöneticileri ve öğrencilerine iade-i ziyarette bulundu. Z...

A+A-

Tekirdağ Huzurevi'nde kalan yaşlılar, iki hafta önce kendilerini ziyarete gelen Zafer Koleji yöneticileri ve öğrencilerine iade-i ziyarette bulundu.

Zafer Koleji öğretmen ve öğrencileri okulu ziyaret eden yaşlılarla yarım günlerini birlikte geçirdi. Okul bahçesinde kurulan masalarda öğrencilerle sohbet eden yaşlılar, öğrencilik yıllarına dair anılarını anlattı. Yaşlılar öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi, çay içti. Okul Aile Birliği üyelerinin evlerinden getirdiği börek, çörek, kısır ve pastalar çay ile birlikte misafirlere ikram edildi.

Okul Müdürü Rahmi Ocak, yaptığı açıklamada, "İki hafta önce öğrencilerimizle kıymetli büyüklerimize ziyarete gitmiştik. Bugün de onları okulumuzda ağırlamak istedik. Gönderdiğimiz servis araçları ile 14 erkek, 16 bayan büyüğümüzü okulumuza getirerek onlarla birlikte zaman geçirdik. Sohbetlerimizden de anladığımız kadarıyla çok mutlu olduklarını gözlemledik. Bu tür sosyal faaliyetler Avrupa'daki okullarda mecburi yapılması gerekiyor. Biz de bunu başlattık. Önümüzdeki dönemlerde böyle sosyal faaliyetlere devam edeceğiz.’’ dedi.

Huzurevi sakinlerinden Haydar Savaş (76), okula gelmekten çok mutlu olduğunu belirtti. Yaklaşık 4 aydır huzurevinde kaldığını belirten Savaş, "Buraya gelmekten çok mutlu oldum. Huzurevimiz de çok güzel, yemeğimiz hazır geliyor, çamaşırlarımız yıkanıyor. Böyle hizmeti dışarıda arasak bulamayız.’’ açıklamasını yaptı.

Ziyaret sonrasında yaşlılara Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan ve içerisinde el havlusu ve sabun olan hediye paketleri takdim edildi. Öğrenci, öğretmen ve Okul Aile Birliği üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektiren huzurevi sakinleri daha sonra okuldan ayrıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.